Bojana Rodić se preselila kod Šijana u Surčin! Goca Božinovska priželjkuje unuče

Bojana Rodić se iz rodnog Titela nedavno doselila u Surčin

  • 7
Bojana Rodić, Mirko Šijan, Goca Božinovska Bojana i Mirko, Goca Božinovska/Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Sin Goce Božinovske, Mirko Šijan, doveo je kući svoju devojku Bojanu Rodić, inače svastiku Veljka Ražnatovića, koja sada živi sa njim u Surčinu.

Mirko i Bojana su već nekoliko meseci u vezi i ne razdvajaju se, a zajedno su bili i na nedavnoj proslavi u domu Ražnatovića povodom rođenja Veljkovog sina Željka.

Bojana se navodno pre nekoliko dana iz rodnog Titela preselila u Mirkovu porodičnu kuću u Surčinu, u kojoj živi sa majkom, folk pevačicom Gocom Božinovskom.

Bojana i Goca nedavno su se i upoznale, a pevačica nije krila oduševljenje budućom snajkom.

- Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku Bojanu Rodić. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno - rekla je nedavno Goca.

- Kakva i može da bude devojka, kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka, dok ne postane zakonita žena - objasnila je Božinovska tada.

Slike Bojane i Mirka:

- Mirko i Bojana su se baš pronašli, uveliko planiraju zajedničku budućnost, pa je Mirko javno rekao da želi da oženi Bojanu i da joj napravi bebu. Malo pre nego što se Bogdana porodila, Bojana se spakovala i preselila u Surčin. Sada ona i Mirko žive zajedno, a Goca Božinovska je presrećna. Njih dve se mnogo lepo slažu.

- Čak je Goca rekla da je dobila treću ćerku. Uskoro će da organizije i ručak u Surčinu na kom će da ugosti Bojaninu porodicu. Danijela i Bogdan Rodić su Mirka mnogo lepo prihvatili kao zeta, a jedva čekaju da upoznaju i Gocu, jer im je Bojana baš nahvalila buduću svekrvu. Ne treba uopšte da čudi ako se uskoro pročuje i datum svadbe! Mirko želi da se pored Bojane skrasi, i baš kao i Veljko, oženi se devojkom iz domaćinske kuće. Veljko i Mirko se već zovu paše! - ispričao je izvor za Star.

Prvi sočan poljubac Bojane i Mirka u javnosti:

- Ona je sjajna devojka, tako mila i lepa, vidi se da voli mog Mirka. Mnogo sam srećna, i sad bih baš volela da se venčaju, pa da i ja dobijem unuče kao Ceca! Vidi se da je dete iz jedne poštene i domaćinske kuće. Mirko mi je pričao koliko su joj roditelji divni. Videla sam priju Danijelu kada im je bila slava, pa je Mirko zvao mene preko video poziva i ona mi je mahala, mila neka žena. Ako Bog da, uskoro ćemo da se zvanično upoznamo, jedva čekam da ih ugostim. Nisam ja klasična svekrva, niti ću biti, Bojanu gledam kao moje dete, i vidi se koliko je vredna, samo ja ne dozvoljavam da ona sklanja mnogo i radi, neka uživaju dok su mladi, ja sam tu da sređujem! Volela bih da uskoro dobijem unuče kao Ceca, pa nema veće sreće od toga! - izjavila je Goca Božinovska.

Šijan iznajmio luksuznu limunzinu, pa napravio žurku sa Bojanom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    15. jun 2020 | 15:47

    E Goco ,Goco kako ces sada?ionako u dugovima si do guse...

  • Haha

    15. jun 2020 | 18:37

    Brzo ce u propast ovi sa pilicima, kad ih ogule svi cao. 😂🙈

  • 100€

    15. jun 2020 | 18:37

    Jadna Goca, jos jedna usta.... 😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA