≫ 

"Sve sam sama nosila na plećima, ne zaslužujem da živim bez dece..."

- Hoću da uživam u životu i grlim svoju decu ovde. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja - rekla je Tanja

  • 6
Amig show, Amidži šou, Kija Kockar, Tanja Savić, Ljuba Perućica, Aleksandar Jovičić Tanja Savić/Foto: A. Nalbantjan

O navodnoj krizi u braku Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića već duže vreme se piše, a sada je pevačica i sama progovorila na tu temu.

Tanja je zbog korone već nekoliko meseci u Srbiji, a njen suprug sa njihovo dvoje dece u Australiji. Odvjenost od dece joj, kako priznaje, najteže pada. 

- Odveo je decu u Australiju, prvo je bilo zbog korone, a sada se brinem, malo se i nerviram. Avioni ne lete sada, tako da mi je uskraćeno da zagrlim decu. Biću strpljiva, nadam se što je kraće moguće. Korona se vraća polako, ovo nam je bila samo neka lažna nada. Ako tako bude, ne znam kako ću otići za Australiju. Mnogo je bilo kriza, najviše zbog Australije. Možete da zamislite šta može da se desi, naravno, to nije najbitnije - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

- Mi se volimo, ali nismo sklopili dogovor gde ćemo da živimo. Mnogo nam je teško pala razdvojenost. Ja volim posao, ali nije sve u tome. Ja da sam tamo srećna, živela bih tamo. Postoji jedna stvar koja mi se tamo ne dopada, ima mnogo ljudi koji osuđuju. Meni da je bilo lepo, ne bih se vratila za Srbiju sigurno - objasnila je Tanja.

- Mnogo me stvari muči. Nekako sam ovde izgradila karijeru i žalosno bi bilo da ovo bacim u vodu sa 35 godina. Nisam sebična, hoću da uživam u životu i grlim svoju decu ovde. Sve sam ja finansirala, plaćala školu, kiriju, isključivo ja. Ovo su intimne stvari o mom životu, sve sam na plećima nosima sama, mislim da ne zasužujem da živim bez dece. Moj suprug govori da je tamo bolje školstvo... - izjavila je pevačica, a potom progovorila i o braku.

- Što se Dušana i mene tiče, on mora da odluči neke stvari. Možda mu fali karijera, on je sve napustio zarad mog uspeha. Sve velike zvezde žive ovde i ništa im ne fali. Ne volim da eksponiram decu u javnosti, čuvam njihovu privatnost - zaključila je Tanja.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lav

    15. jun 2020 | 17:49

    A suprug ti je inace visoko obrazovan pa se bas razume u skolstvo I obrazovni sistem.

  • Casper👻

    15. jun 2020 | 19:46

    A jesi li ti snajka znala da je on australijanski državljanin kad si se udavala za njega? Jesi li pristala da živite u Australiji? Jesu li vam deca australijanski državljani? Sada si se predomislila pa bi da menjaš i međunarodne pravne zakone. Ne ide to tako.

  • Milica 2

    15. jun 2020 | 22:59

    Nije Tanja lepa!!!! Ona je zlatna DUŠA i zato je lepa,to se vidi na njenom licu i ponašanju!Godinama se trudim da je pratim preko štampe,koliko se trudi....da sve smiri.....ali,muž je očigledno nasilnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA