"Ja, nažalost, samo stanujem tu": Neda priznala da stan u Beogradu na vodi nije u njenom vlasništvu

Pevačica kaže da iako je prošla epidemija korona virusa, ona još uvek strepi i veoma je oprezna

  • 28

Pevačica Neda Ukraden (69), pojavila se sinoć, 15. maja, na promociji novog romana voditeljke Vesne Dedić, u jednom beogradskom lokalu.

S obzirom na to da je Neda proteklih nekoliko meseci provela u strogoj izolaciji, jer po godinama pripada polulaciji kojoj je kretanje bilo od strane Vlade Republike Srbije bilo strogo zabranjeno zbog epidemije korona virusa, odlučila je da napokon izađe.

Nedi je dolazak na promociju zapravo bio i prvi izlazak, a kako sama kaže vrlo je obazriva jer se od korona virusa i dalje veoma plaši.

- Zapravo jeste prvi izlazak, bila sam i sa svojima na ručku tako. Polako se navikavam na gužvu, ali zaista me je strah. Mislim da virus postoji i da treba biti oprezan - otkrila je Neda.

Pevačica se nedavno pohvalila skupocenom nekretninom u jednom od luksuznijih novoizgrađenih naselja u Beogradu. U tom stanu ona je provela čitavu izolaciju, ali tvrdi da je tu samo stanovala i da stan nije u njenom vlasništvu.

- Ja, nažalost, samo stanujem tu, to je stan moje ćerke koji je tek bio tako opremljen. Ja sam još uvek sa njima, ali sam se, eto, jednostavno izdvojila zbog izolacije. Prelepo je tamo, zaista, mislim još se gradi i mnogo prašine ima, ali ono izgleda zaista svetski. To će biti jedan od najlepših delova Jugoistočne Evrope - priznala nam je pevačica.

Kako Neda pripada starijoj gardi pevača, prokomentarisala je i trenutne trendove koji vladaju na polju muzike, a šta je o tome govorila pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Neda nam se javila iz izolacije sa luksuzne terase, a širok osmeh i pesma su tu protiv korone

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA