Ana Nikolić: "Možda će taj pravi da bude Cecin unuk, ali moraću da sačekam 22, 23 godine..."

- Još se nije rodio pravi muškarac za mene, pored kog bih ponovo bila srećna i zaljubljena - rekla je pevačica

  • 3
Ana Nikolic Ana Nikolic Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović je 3. juna postala baka, budući da je Bogdana Ražnatović, supruga folk zvezde Veljka Ražnatovića, na svet rodila dečaka koji je dobio ime Željko.

O Cecinom unuku pričala je Ana Nikolić.

- Još se nije rodio pravi muškarac za mene, pored kog bih ponovo bila srećna i zaljubljena. Možda će taj pravi da bude Cecin unuk, ali moraću da sačekam 22, 23 godine... Ma sačekaću Željka jer mi se ostali muškarci ne sviđaju - rekla je u šali Ana za "Informer" i dodala:

- Šalim se, naravno, Željko bi više pristajao mojoj Tari, pa da mu ja postanem tašta! Jeste da je moja ćerka skoro tri godine starija od njega, ali to je baš mala razlika - navela je ona.

Ana Nikolić ističe da joj se život promenio kada je postala majka.

- Kuhinju sam napravila da bih u rerni držala cipele, ali onda se rodila Tara... Zbog nje sam naučila da spremam osnovna jela. Znam da napravim i proju. Sve mi iz prve ispadne kako treba jer imam osećaj za kuvanje. Kažu da dobro kuvaju ljudi koji su gurmani, a ja to svakako jesam! U braku sam čak naučila da pravim i torte, ali ne one sa korama. Najčešće pravim piškota tortu. Tara voli sve da jede, a najviše voće, isto kao i ja - rekla je Ana Nikolić.

Video: Ceca sa suzama u očima gleda vatromet povodom rođenja unuka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA