≫ 

Bogoljub Karić emotivnom objavom čestitao supruzi Milanki 42 godine braka: Zauvek ćeš biti sve moje!

Milanka i Bogoljub Karić danas slave 42 godine srećnog braka i 47 godina neizmerne ljubavi

  • 1
Bogoljub Karic, Milanka Milanka i Bogoljub Karić/Foto: ATA Images

Bogoljub Karić i njegova supruga Milanka danas, 17. juna, proslavljaju 42 godine skladnog braka i 47 godina velike ljubavi, zbog čega se biznismen obratio svojoj životnoj saputnici i najvećoj podršci emotivnim rečima na društvenim mrežama.

Bogoljub je na Fejsbuku uz njihovu zajedničku fotografiju objavio i emotivnu čestitku povodom današnjeg važnog dana, kada oni i njihova porodica slave ljubav.

Objavu prenosimo u celosti:

Milanka, ljubavi moja, srce moje i dušo!

Sva moja životna inspiracija si ti!

Gledam ove prelepe magnolije, kupili smo ih zajedno u Italiji. Svaka ima predivan beli cvet i svaki njen cvet me podseća na tebe!

Sećam se kada si bila devojčica i kada sam tvoje roditelje, oca Milana - carstvo mu nebesko, i mamu Bosu pitao da se zabavljamo. Još tada su oni imali ogromno razumevanje i pustili su svoju devojčicu od 15 godina u Peci da se zabavlja sa mnom.

U ono vreme to je bila velika hrabrost. Danas razmišljam i, iskreno, plašio bih se da uradim tako nešto! Oni su u meni videli čoveka, korektnog momka, poštenog dečka, radnog i vrednog i podržali me. Hvala im na tome!

Ljubavi moja, danas je veliki dan! Danas je 42 godine otkako smo u Ulcinju odlučili da se uzmemo i napravimo veselje. Sećam se da su baš tada Dragan, Sreto i Zoran svirali u hotelu Republika u Ulcinju na plaži, i da smo tada ozvaničili našu odluku da se uzmemo. Pet godina pre toga smo se zabavljali, šetali, uživali.

Da, to je 47 godina predivnog života sa tobom.

Evo, nakon nešto više od četiri decenije, izgleda mi kao da je juče bilo. Ako Bog da, slavićemo mi i dijamantsku svadbu i sve moguće godišnjice. Dočekaćemo zajedno 75 godina braka, a mi ćemo tada imati samo devedeset i neku... Sve je to realno ako se budemo pazili i zdravo hranili.

Ti si iznad svega izuzetna majka. Rodila si našeg sina Nebojšu, naše srce i dušu... Nekad ne pronalazim reči kojima bih opisao sve što osećam, i sreću i zahvalnost. Samo si ti mogla tako da ga paziš, podižeš, čuvaš i vaspitavaš.

Naša Nadežda, naša lepotica vrednica i pametnica. Ona je danas izvanredna majka i ima dvoje predivne dece, Luku i Lazara, i ne samo to. Nadežda je najbolja tetka i ujna na svetu - ona je majka svoj deci! Ona ima tu širinu i lepotu da bezrezervno poklanja ljubav svima.

Naša Jelena, fina, nežna, umiljata, pametnica neviđena. Kada gledam njenu ćerku Kasiju, vidim da je sve ove divne osobine dobila i ona od majke. Dana naša, zlato i nepresušna energija pameti, pozitivnosti i dobrote koja se sliva u njeno telo i dušu. Ona je jedan izvor kreativnosti i ideja!

Naša su deca upravo spoj nas dvoje i najbolja kombinacija osobina i karaktera koje su preuzeli sa moje i sa tvoje strane.

Milanka, ljubavi moja, bez tebe današnji dan ne bio ni potpun ni dovoljno lep. Jedva čekam da mi danas dođeš, da popijemo čašu šampanjca. Da nazdravimo našoj "maloj svadbi".

Ljubi te tvoj Bogi, koji ponekad ume mnogo da te nervira i koji te nekad puno sekira... Ti najbolje znaš - takav sam kakav sam. Da se menjam mislim da nije pametno, jer ne verujem da bih ti se svideo drugačiji. Bolje da budem ovaj stari, da imaš na koga da se naljutiš, da imaš na koga da misliš, da imaš koga da voliš, to sam ja, dušo moja!

Ti ćeš zauvek biti sve moje, volim te neizmerno, silno i jako!

Čekam te!

Video: Pitali smo Bogoljuba Karića da li bolje peva od Ivice Dačića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Emocija

    18. jun 2020 | 00:43

    😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA