Slavica Ćukteraš pozirala bez trunke šminke nakon što se našla na meti kritika zbog izgleda

Pevačica je pozirala ispred ogledala u opuštenom izdanju

  • 12
Amig Show Slavica Ćukteraš, Foto: ATA Images

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš (35) pokazala je kako izgleda u prirodnom izdanju bez trunke šminke na licu.

Slavica se pre nekoliko nedelja zbog izgleda našla na meti kritika žirija u emisiji "Paparaco lov", a sada je svojom fotografijom, kako su joj poručili, svima zapušila usta.

Pevačica je pozirala ispred ogledala, na sebi ima džemper i nakit, a naočarama za sunce pridržava kosu. Jasno se vidi da nema ni truknku šminke i da joj nije problem da fotku na kojoj nije tip top srešena objavi na društvenim mrežama.

Slavica izgleda mladoliko i negovano, ali se jasno vidi i umor na njenom licu. Njenim pratiocima dopalo se kako izgleda bez šminke, te je fotografija privukla veliku pažnju i usledili su komplimenti na račun pevačicinog izgleda.

Podsećamo, Slavica i Milan Milošević žestoko su se posvađali usred jedne emisije, a voditelj je bio jedan od članova žirija koji su komentarisali negativno pevačicin izled.

Njih dvoje prepirali su se oko popularnosti, odnosno ko je trenutno poznatiji od njih dvoje i tom prlikom Milošević je na negativan način opisao pevačiu, koja je zapretila da će napustiti emisiju.

Slavica Ćukteraš Slavica Ćukteraš bez šminke, Printskrin: Instagram/cukterasslavica

Video: Slavica Ćukteraš pokazala svoje glumačke sposobnosti, usput isprozivala i muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA