Aleksandra Subotić pokazala prve fotografije bebe koju čeka sa 20 godina starijim Pecom

- Zdravo svima, ja sam mamino prase - napisala je Aleksandra, dok su joj pratioci čestitali na prinovi

  • 15
Aleksandra Subotić

Aleksandra i Peca, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić nedavno je ušla u šesti mesec trudnoće, a fotogrfaijama bebe sa ultrazvuka raznažila je sve.

Subotićeva je nakon jedne fotografije u krupnom planu, na svom Instagram profilu objavila i još nekoliko kadrova koje je zabeležila na ultrazvuku.

- Zdravo svima, ja sam mamino prase - napisala je Aleksandra, dok su joj pratioci čestitali na prinovi koju očekuje u oktobru ove godine.

Aleksandra već ima ćerku Magdalenu, a sada čeka svoje drugo dete sa dvadeset godina starijim Petrom Raspopovićem, poznatijim kao Peca.

Njih dvoje upoznali su se nakon što je Aleksandra izašla iz rijalitija Zadruga, gde je raskinula sa bivšim dečkom Davidom Drgojevićem. Brzo su uplovili u ljubavnu romansu iz koji će dobiti prinovu.

Aleksandra je svoje pratioce oduševila prizorom bebe u svom stomaku. Oni će dobiti dečaka, a kako su se ranije dogovorili, Subotićeva će izabrati ime za naslednika.

- Mi smo imali jedan dogovor - ako bude devojčica da će on birati ime, a ako bude dečak da sam ja ta koja bira. S obzirom na to da smo saznali pol - ja imam prednost - ali ipak želim da se dogovorimo. Za sada mi se sviđaju Andrej i Andrija - napisala je Aleksandra na Instagaramu svojevremeno.

Video: Aleksandra Subotić objavila prvi snimak bebe koju čeka sa 20 godina starijim dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA