Prvi live stream koncert najveće zvezde u usponu

Džejla Ramović na YOUBOXU

  • 2
Džejla Ramović Foto: YouBox:Miroslav Milić

Zanosni glas, neponovljiva harizma i neosporni talenat su ono što Džejlu Ramović čine jednom od najvećih mladih zvezda u usponu. Ova mlada devojka uspela je da se istakne u moru novih pevačica i za jako kratko vreme stekne ogroman broj fanova. U susret prvom live stream koncertu koji će imati na YOUBOX muzičkoj platformi, 22. juna u 21h, imali smo prilike da popričamo sa njom.

  • U ponedeljak, 22. juna, imaćeš svoj prvi online koncert na YOUBOXU. Kako se osećaš povodom toga?

Osjećam se odlično, mnogo sam uzbuđena i sretna. Sa nestrpljenjem iščekujem ponedjeljak da pjevamo i da se lijepo zabavimo.

  • Jedna si od najpopularnijih izvođača na YOUBOXU, sa hiljadama komentara i pregleda na svakom videu. Šta misliš o tome?

Evo i ja sam se sada šokirala dok čitam da sam jedna od najpopularnijih na YouBoxu. Izuzetno sam ponosna na uspjeh koji su postigli moji coveri na YouBoxu, a nadam se da ću koncertom da budem još ponosnija.

Džejla Ramović Foto: YouBox:Miroslav Milić
  • Kakvi su tvoji planovi za budućnost kada je muzika u pitanju? Da li uskoro možemo da očekujemo novu pesmu ili album?

Što se tiče planova, vraćam se na scenu i lagano počinju moji nastupi. Iskreno, puno su mi nedostajali! Ne bih da preciziram, ali nadam se da ćete uskoro imati priliku da slušate moju novu pjesmu.

  • Mnoge zvezde su se zbog karijere i posla preselile u Beograd. Da li je to i tvoj plan?

Još uvek nisam donijela preciznu odluku kako ću i šta uraditi po završetku srednje škole. Imam planove, ali ništa još nije sigurno.

  • Za tebe često kažu da imaš jedan od najmoćnijih vokala u regionu i da si naslednica legandarnog Dina Merlina. Ko su tvoji muzički uzori?

Hvala svima na predivnom komplimentu da sam jedan od najmoćnijih vokala u regionu... Za mene je velika stvar da to čujem. Ja bih bila presretna da u budućnosti ljudi uživaju u mom glasu i muzici, kao što svi sada uživamo u glasu i muzici legendarnog Merlina!

Džejla Ramović Foto: YouBox:Miroslav Milić

  • Poznato je da si se takmičila i pobedila u muzičkom takmičenju pod mentorstvom Marije Šerifović. Da li ste nekada pričale o duetu i da li bi volela da se to dogodi u budućnosti?

Nikada nismo pričale o duetu, a i sada generalno ne razmišljam o duetima. Želim da radim na solo pjesmama, pa ćemo vidjeti šta će biti u budućnosti.

  • I za kraj, šta publika može da očekuje od tvog koncerta na YOUBOXU?

Publika može da očekuje mnogo pozitivne energije, raznolik repertoar i puno emocija! Slušamo se i gledamo 22. juna, u 21h, samo na YouBoxu!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    19. jun 2020 | 13:23

    Pa sad to "najveca" zvezda,ne bih bas rekao,devojcica dobro peva zaista,ali ovo je ipak malo previse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA