• 5

Saša Matić deci iz Zvečanske donirao 2 miliona dinara

Novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon

  • 5
Festival Ulaz, Saša Matić

Saša Matić Foto: Nikola Tomić

Saša Matić je poznat kao neko ko je uvek spreman da pomogne. Čini se da je to uvek izraženije kada su deca u pitanju, a pokazalo se i ovaj put da jeste.

Naime, Matić je domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj donirao 2 miliona dinara, a ovaj novac će biti iskorisćen za kupovinu opreme za sportski balon.

Saša je u prisustvu direktora Zvecanske, Zorana Milačića i ministra za rad i socijalna pitanja Zorana Đorđevića obišao sportski balon.

Saša Matić, Zvečanska

Saša Matić sa decom iz Zvečanske Foto: Promo

Pevač je takođe iskoristio priliku i da se druži sa decom, koja jedva čekaju završetak radova na spotrtskom domu.

Donacija od 2 milona dinara otićiće za kupovinu elektropodesive košarkaske konstrukcije, mobilne konstrukcije za odbojku, golove za mali fudbal, golove za rukomet, univerzalni semafor za sportove, dodatni košarkaski semafor i sigurno je da ce sportske aktivnosti koje će obavljati u sklopu doma za nezbrinutu decu Jovan Jovanović Zmaj, koji pripada Domu u Zvečanskoj, decu usreciti i izazvati im osmeh na lice, sto je bio pevacev glavni razlog, zbog kog se odlucio za ovaj korak.

- Ja volim kada nekoga učinim srećnim, zato smo moj ti i ja odlučili da ovaj put pomognemo deci bez roditeljskog staranja u radnoj jedinici Jovan Jovanović Zmaj.U pitanju je oprema sva za aktivnosti u sportskom balonu koja ce njima mnogo značiti za sve male sportove - rekao je zadovoljno Matić.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima