Katarina Ostojić u mini haljinici, a bombastične grudi samo što ne ispadnu iz preuske kreacije

- Ti i kad bi vreću navukla na sebe, izgledala bi odlično - jedan je od komentara

  • 5
Katarina Ostojić Kaja Katarina Ostojić Kaja, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Popularna pevačica Katarina Kaja Ostojić uživa u lepom vremenu i svoju garderobu je prilagodila temperaturi, pa se razgolitila u seksi haljini.

Kaja je pozirala na stepenicama u kratnoj haljinici, koja je u donjem delu lepršava, dok je gore pripijena uz telo. Njen kroj je takav da su pevačicine grudi umalo ispale iz dela koji izgleda poput korseta.

Ostojićeva važi za jednu od lepših i negovanijih dama na našoj javnoj sceni, a nema sumnje da je seksi prizorom na kojem su u prvom planu njne grudi i duge noge, pomutila razum mnogim muškarcima.

"Super je haljina, izgledaš prelepo u njoj, ali budimo potpuno iskreni, tebi sve lepo stoji", " Ti i kad bi vreću navukla na sebe, izgledala bi odlično", neki su od komentara ispod objave.

Podsetimo, Kaja uživa u ljubavi sa sedam godina mlađim hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a pre nekoliko dana prvi put su se zajendo pojavili na jednom javnom događaju.

U oktobru prošle godine pisalo se kako su Kaja i sedam godina mlađi fudbaler u tajnoj vezi nekoliko meseci, kao i da je on bio razlog razlaza Kaja od Džuniora Džeka, sa kojim je bila u braku pet godina. 

Video: Seksi Kaja Ostojić u topu dohvatila kramp, sadi i poručuje: Bitno je da se sačuva zdrav razum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA