≫ 

Sandri Obradović vraćen osmomesečni sin: "Sa majkom je, gde mu je i mesto"

Manekenka je duže od mesec dana bila odvojena od deteta

  • 31
Sandra Obradović Sandra Obradović/Foto: ATA Images

Mankenka Sandra Obradović podelila je sa javnošću vest da joj je vraćen osmomesečni sin nakon što joj je, kako je tvrdila, bio oduzet od strane bivšeg partnera.

Sandra je u javnost izašla početkom maja ove godine, sa tvrdnjama da je trpela nasilje od tadašnjeg partnera i rečima da joj je oduzeo dete, bez kojeg je bila duže od mesec dana.

Međutim, dete je vraćeno majci, a manekenka se tim povodom oglasila na društvenim mrežama uz snimak bebe.

- Moja beba je vraćena i uživa sa majkom, gde mu je i mesto - napisala je Sandra.

- Hvala svima na velikoj podršci i porukama, jako su nam značile... Zajedno mozemo sve, tu smo i da pomognemo svim majkama i svakom detetu... Deca su najvažnija! Ljubimo vas i volimo - poručila je.

Podsećamo, Sandra je tvrdila da je nasilje počelo u četvrtom mesecu njene trudnoće te da je trpela iz straha za dobrobit deteta iako je dva puta, kako je navela tada, završila u bolnisi "Narodni front" zbog rizika od prevremenog porođaja, do kojeg je na kraju i došlo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sandra Obradovic (@missobradovic) on

- On je nasilnik po meni, a vi prosudite sami. Smetala mu je šoljica kafe, što sam otvorila prozor, što perem veš... Ja sam se plašila. On je meni pričao da je vrlo moćan, da može sve da potplati, da ima sve veze u državnim ustanovama, da drži sve medije. Nisam smela da ga prijavim. Ja ne znam ko je taj čovek koji može to da izjavi. Na kraju se ispostavilo da mi je dete kidnapovano - izjavila je tada na televiziji Pink.

Sandra u modricama nakon tvrdnji o pretrpljenom nasilju:

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    21. jun 2020 | 18:11

    Culi smo jednu stranu price, a druga sta bi ona rekla? Ali mama Sandra da se ponasa kao mama, cuva dete, neguje, manje piste, klubovi, splavovi, i ostale stvari. Cudi me da je njen partner postao od jednom nasilnik, sta je sa zabavljanjem i ostalo? Izvinite Sandra, ali ne delujete kao osoba koja se plasi pa cuti.

  • StiHl

    21. jun 2020 | 18:08

    Manekenka bila a onda je sela i pila, i pila, i pila...

  • Duki

    21. jun 2020 | 20:20

    Sad pamet u glavu a nemoj da se opijas da neznas gde ti je glava bila si jako lepa devojka a napravila budalu od sebe neka ti je gospodin tata uzeo dete da sam zakon ja bih dete ostavila kod oca a ti ljuljaj se dalje od alkohola snimak je jasan nije laz .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA