"Gledao sam je kako igra na stolu": Vanja Bulić objasnio kako ga je osvojila supruga

Bulića je žena osvojila za 5 sekundi, a ovaj trenutak bio je presudan

  • 0
Vanja Bulić Vanja Bulić, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Voditelj Vanja Bulić (73) ispričao je svoju zanimljivu ljubavnu priču i otkrio kako je nekada upoznao svoju suprugu Slađanu, sa kojom je u braku više od pola veka.

Slađa je svog sadašnjeg supruga Vanju očarala i osvojila na prvi pogled i za svega samo nekoliko sekundi, a upoznali su se na jednom svadbenom veselju.

- Moje gledanje žene je trajalo pet sekundi. Došao sam na svadbu sa jednim drugom, dve drugarice su igrale na stolu, jedna od njih je moja sadašnja supruga - ispričao je voditelj u emisiji "Magazin IN".

Njega je kako sam priznaje u tom trenutku najviše privukla njena igra na stolu, a evo i koji momenat je bio presudan u odluci da joj priđe.

- Ja sam je gledao sve vreme kako igra, ni u jednom trenutku nije stala ni u jedan tanjir, niti je oborila čašu, rekao sam kumu sadašnjem "Ovo je prava domaćica"! I eto, bio sam osvojen za šest sekundi -  priznao je Vanja.

Vanja je javnosti poznat kao poridični čovek, a iz dugog i srećnog braka sa suprugom, ima trojicu sinova, Dušana i blizance Ivana i Ognjena.

Video: Vesna Dedić o naslednici i napuštanju RTS-a: Što se mene tiče ne mora ni škole da završava

(Telegraf.rs/N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA