Oglasila se žena povređenog muškarca u udesu sa Slobom, otkrila kako se pevač ponašao u Urgentnom

Žena je ispričala detalje saobraćajne nezgode

  • 8
Sloba Radanovic Sloba Radanović Foto: ATA Images

Pevač Slobodan Radanović i njegova devojka Jelena Đuričanin sinoć su doživeli saobraćajni udes u Zemunu. Jedna osoba je povređena, i to jedan muškarac, a za Alo.rs oglasila se njegova supruga i ispričala detalje nezgode.

- Pošto je ostavio kolegu na njegovom mestu prebivališta, službenim autom prelazio je veliku raskrsnicu kod Kvantaša. On je video "stop" znak na raskrsnici i stao je. Na velikoj udaljenosti video je svetla vozila koje se kretalo u njegovom pravcu. Procenio je da je bezbedno da pređe raskrsnicu, i prešavši dve trake udario ga je automobil, kojim je upravljao Sloba Radanović, u prednji desni točak. Kako se Sloba kretao velikom brzinom, silina udarca je bila izuzetno jaka i odbila je automobil mog muža 20 - 30 metara unazad. Kako nam je kasnije u Urgentnom centru rekao, žurio je da stigne na neku proslavu - rekla je žena povređenog muškarca i nastavila:

- Moj muž se nije kretao velikom brzinom, vozio je službeni auto marke "Fiat Doblo" , koji se vodi kao teretno vozilo, nosivosti do 1000kg i ne može da postigne veliku brznu. Nije izleteo u raskrsnicu. On je izuzetno savestan vozač, nikada mu se nije desilo nista slično - navodi žena i otkriva šta je njen suprug povredio u tom udesu:

- Od siline udarca zadobio je povredu glave, karlice i desnog kuka. Na glavi ima veliku posekotinu duž cele glave, krv mu je išla na sve strane. Čovek koji živi u blizini video je šta se desilo, odmah je prišao mom mužu i ukazao mu pomoć. Pokušao je da mu zaustavi krvarenje i pomogao mu je i da nađe naočare koje su mu odletele u trenutku sudara - navela je ona i dodala da se Sloba fino i kulturno ponašao prema njima u Urgentnom centru.

- Sloba je u Urgentnom bio sasvim normalan prema nama, nije bio ni agresivan, ni bezobrazan. Moj muž je rekao da nije bitna ni materijalna šteta, već da svi učesnici sudara nemaju veće povrede i budu dobrog zdravlja. Sloba je bio u saglasnosti sa tim i dečko je rekao da je zdravlje najbitnije - ističe žena-

Ekipa portala Telegraf.rs pokušala je da stupi u kontakt sa Slobom Radanovićem i Jelenom Đuričanin, ali oni nisu bili dostupni za komentar.

Video: Sloba: Kija je moja prošlost, voleo bih da Luna i Anabela izglade odnose

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA