≫ 

Đani neće ići na proslavu povodom krštenja sina Darka Lazića, a evo koji je razlog

Donedavno se spekulisalo da su Đani i Darko u lošim odnosima

  • 2
Djani, Darko Lazic Đani i Darko, Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana iako su pozbvani, neće prisustvovati veselju koje organizuje Darko Lazić povodom krštenja svog sina Alekseja.

Naime, s obzirom na to da Đani i njegova supruga trenutno služe kaznu kućnog zatvora na koju su osuđeni zbog nepostupanja po pravilima za vreme vanrednog stanja, njima je dozvoljeno kretanje samo u periodu dva sata.

Upravo iz tog razloga, folker je sprečen da uveliča proslavu, 24. juna, koju će njegov estradni prijatelj upriličiti za krštenje svog naslednika.

- Žao mi je, najiskrenije, dobili smo pozivnicu i Slađa i ja i želeli smo da idemo, nadali smo se da ćemo možda da dobijemo taj otpust, jer mi nije padalo na pamet, da sad, kad treba da izađem, da pravim gluposti neke - rekao je Đani za "Pink".

- Žao mi je, on sutra pravi, pozvani smo Slađa i ja, cela porodica, da to proslavimo, da se lepo provedemo, ali nije se dalo. Biće, praviće Darko još dece - izjavio je pevač.

Podsetimo, nedavno se šuškalo da je Đani zamerio dugogdišnjem prijatelju Darku, jer se nije setio da ga nazove nakon njegovog privođenja u jednom beogradskom hotelu, koje se desilo tokom vanrednog stanja.

Video: Kod Đanija na slavi Laziću zalepili 500 evra na čelo, Adilu i Slađi pune ruke para

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dddd

    24. jun 2020 | 18:32

    Djani kažnjen zbog kršenja izolacije a Darko vozio bez dozvole i nikom nista a plus pijan

  • Др

    24. jun 2020 | 06:13

    Нееее!!! Па, зашто!!! Ђани друже, размисли. Поједосмо се од секирације!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA