Gastoz konačno priznao da li se poljubio sa Lunom one večeri kada je došla u njegov stan

- Žao mi je devojke. Nema potrebe da više budemo drugari - bio je besan Gastoz

  • 10
Gastoz, Luna Luna, Gatoz/Printskrin: Youtube/AmiG Show, TV Pink

Osim što je Nenad Marinković Gastoz ispričao kako je angažovao prostitutku dok je nekoliko meseci boravio na Tajlandu, progovorio je konačno i o susretu sa Lunom Đogani, o kojem se pričalo mesecima unazad.

Marko Miljković i Luna su se u Zadruzi bezbroj puta svađali zbog njenog odnosa sa Gastozom i "akcije" koja se dogodila (ili se nije dogodila), a sve se desilo one večeri kada ju je Marko zvao da se pomire.

Konačno je razrešeno da li su on i Luna bili zajedno u jednom novom stambenom naselju u Zemunu gde Gastoz ima stan, o kojem je već bilo reči u Zadruzi.

- Da li si se ljubio sa Lunom one večeri u tvom stanu, kada ju je zvao Marko da se pomire? - glasilo je pitanje.

- Ne, stvarno! Ja ne razumem! Bio sam u stanu sa Lunom, ali ne tako... Realno je bila bleja, ne mora svako ko dođe kod mene na gajbu da ima seks sa mnom! Nisam ja seks mašina - skočio je Gastoz, vidno iznerviran.

- Bio je Đekson, i ne znam ko još... Moja gajba, sine... To treba da se zapali plinom, kunem ti se... Nema ko nije bio tu, moram da menjam stan - rekao je, a potom se uozbiljio i rekao da sa Lunom više ne želi da bude prijatelj.

- Nije, stvarno nije ništa bilo. Ništa, stvarno ništa. Žao mi je devojke. Nema potrebe da više budemo drugari. Ja stvarno tu devojku i dan danas gotivim, ali me više stvarno ne interesuje da išta kažem o njoj - rekao je Gastoz.

Pogledajte snimak iz emisije:

Video: Marko šutnuo Lunu zbog Gastoza i poželeo im sreću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA