≫ 

Lola Astanova: Idem u samoizolaciju

Atraktivna pijanistkinja bila je gošća teniskog turnira i u Beogradu i u Zadru

  • 4
Adria Tour, Novak Đoković, Lola Astanova klavir, poznati Foto: Nikola Tomić

Pijanistkinja Lola Astanova, koja je tokom teniskog turnira Adria Tour u organizaciji Novaka Đokovića, bila u neposrednoj blizini i kontaku sa zaraženim prvim teniserom sveta, oglasila se i otkrila da li je i ona pozitivna na Covid-19.

Lola je bila gošća Adria Toura, kako u Beogradu, gde je i bilo otvaranje turnira, tako i prethodnog vikenda u Zadru, kada je finale prekinuto zbog saznanja da je Grigor Dimitrov zaražen korona virusom.

Takođe, juče je objavljeno da je najbolji teniser sveta, Novak Đoković pozitivan na Covid-19, kao i njegova supruga Jelena, dok deca nisu.

Lola se oglasila dan kasnije, 24. juna, i objavila da je negativna. 

- Hvala svima na porukama i na brizi. Samo želim kratko da kažem da sam dobro i da nemam Covid-19, ali ću ipak biti u samoizolaciji (za svaki slučaj) - napisala je na Instagramu.

- Šaljem svima najlepše želje i želim što brži oporavak svima koji su pozitivni. Molim vas, brinite se za sebe i vaše voljene - poručila je Lola.

Lola i Novak na Adria Tour-u:

Video: Nole se popeo na binu, a Lola ukrala veče u beloj seksi kombinaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA