≫ 

"Ana nije htela da je pusti": Darko otkrio zašto Lorena neće biti na proslavi povodom krštenja brata

Lazić je otkrio i detalje sukoba sa kolegom Ljubom Aličićem

  • 5
Krstenje Deteta, Darko Lazic Darko Lazić, Foto: ATA Images

Folker Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić danas, 24. juna, organizovali  su veliko slavlje povodom prvog rođendana i krštenja njegovog naslednika Alekseja.

Lazić je glamurozno veselje organizovao u svečanoj sali jednog hotela, a otkrio je da je pozvao kolege sa kojima se privatno druži, među kojima su Milica Pavlović, njegova kuma Andreana Čekić, Nadica Ademov, Katarina Grujić, Aca Lukas...

Lazićeva ćerka Lorena, koju pevač ima iz braka sa pevačicom Anom Sević, nije prisustvovala slavlju povodom rođendana i krštenja njenog brata, a Darko je otkrio koji je razlog tome.

- Lorena nije danas sa nama, zato što sam ja pitao Anu da je pusti, međutim, ona je još u fazonu korona i ne želi da je pusti na javne skupove. Poštujem to što neće da je pusti, ali zato Lorena sutra dolazi kod nas kući - rekao je Lazić za "Blic".

Prošle godine na slavlju koje je bilo upriličeno kada se rodio maleni Aleksej zapevao je i Ljuba Aličić, međutim ove godine njega nema među zvanicama, a Lazić je otkrio i u kakvim su trenutno odnosima.

- Ja sa Ljubom Aličićem nikad problem nisam imao, to što je on nešto intenzirao i što je napravio neki problem, to nije do mene, do njega je - rekao je folker.

Video: Darko Lazić smršao 15kg, pa objasnio kako mu se to odrazilo na bračni život

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    24. jun 2020 | 19:53

    Ali “Ana je u fazonu korone”!!! Na kojoj planeti živi ovaj covek????Korona ba svakom koraku a on kao da je pao s marsa

  • G

    24. jun 2020 | 19:13

    Pa zasto je pusta i sutra? Ako su oni bili medju tolikim narodom mozda su I uhvatili nesto. Treba sacekati par sedmica pa onda pustiti dete tamo.Nikakve logik osim ljubomore sa Anine strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA