≫ 

Darko kitio muzičare novčanicama od 100 evra, pa plesao sa Marinom: Ovo su detalji Lazićeve proslave

Pevač i njegova verenica su imali dupli razlog za slavlje

  • 15
Darko Lazić Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Poznati folk pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić upriličili su glamuroznu proslavu, 24. juna, povodom krštenja i prvog rođendana svog naslednika Alekseja, u jednom hotelu u Rumi.

Ceremonija krštenja obavljena je u Crkvi Svete Petke na Kalemegdanu, a Lazić i njegova verenica u crkvu su stigli sa zakašnjenjem od sat i po vremena, u Lazićevom automobilu marke "Porše".

Marina je za ovu priliku obukla belo odelo i cipele na visoku potpeticu, dok je Darko izabrao opušteniju varijantu, te se pojavio u farmericama, košulji, sakou i elegantnim patikama.

Maleni Aleksej bio je u svečanom odelcetu, a tokom samog čina krštenja se i rasplakao pa je Marina morala da ga smiruje. Nakon krštenja, oni su se zaputili ka jednom hotelu u Rumi, gde je upriličena glamurozna proslava za više od 200 zvanica.

Lazićeva ćerka Lorena, koju pevač ima iz braka sa pevačicom Anom Sević, nije prisustvovala slavlju povodom rođendana i krštenja njenog brata, a Darko je otkrio da za to nije dobio odobrenje od Ane, jer se plaši korona virusa i velikog okupljanja.

Lorena nije danas sa nama, zato što sam ja pitao Anu da je pusti, međutim, ona je još u fazonu korona i ne želi da je pusti na javne skupove. Poštujem to što neće da je pusti, ali zato Lorena sutra dolazi kod nas kući - rekao je Lazić tokom dana za "Blic".

Na zabavi upriličenoj za više stotina ljudi prisustvovali su članovi porodice, prijatelji, ali i Darkove kolege sa kojima je on privatno dobar i koje, kako je istakao, poštuje.

Kada su stigli u hotel, Marina i Darku su promenili svoje odevne kombinacije, pa se tako on pojavio u odelu, a ponosna majka je blistala u svečanoj šljokičastu haljinu sa dubokim izrezom do boka.

Sam ulaz u hotel ukrašen je balonima u plavo-srebrnoj kombinaciji boja. Veliku pažnju privukla je i tortka koja je bila na više spratova, u plavoj dečačkoj boji sa medvedicima i imenom Lazićevog naslednika.

Lazić je bio vidno raspoložen i veseo, on i Marina imali su i romantični ples, kojim su oduševili prisutne. Darko nije štedeo kada su njegove kolege u pitanju, pa je muzičare častio novčanicama od 100 evra.

Ekipa emisije "Paparaco lov" zabeležila je kako je izgledala glamurozna proslava, što možete pogledati u galeriji iznad, kao i videu u nastavku teksta.

Video: Oglasio se Darko Lazić nakon privođenja

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slatko dete

    25. jun 2020 | 01:26

    Kako je lepo dete, bombonica! A gledam Darka, valjda je naučio lekciju, mogao je to divno detence da ostavi bez oca. Ove reči upućujem svima koji se dosada nisu čuvali, ne prelazite dozvoljenu brzinu, ne vozite pod dejstvom alkohola, ne vozite kad ste nenaspavani noću. Nije potrebno napraviti puno grešaka, samo jedna greška i ode život, možda baš nekog slatkog deteta u autu na koji neko naleti. Poštujte svoj život, poštujte život drugih učesnika u saobraćaju.

  • Куку

    25. jun 2020 | 07:58

    То онај што је у дуговима до гуше....

  • Kiza

    25. jun 2020 | 07:58

    I sada ce za par dana da pisu ko se sve na proslavi zarazio. Ako se i zaraze nije strasno, posto estrada ozdravi za tri dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA