≫ 

Dobila najlepši poklon za rođendan: Porodila se voditeljka Minja Miletić

Voditeljka se oseća odlično i porođaj je protekao u najboljem redu

  • 1
Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019 Minja Miletić, Foto: ATA Images

Poznata voditeljka Minja Miletić (40) porodila se danas, 26. juna, na svoj rođendan, i na svet donela devojčicu, koja je dobila ime Anika.

Voditeljka se oseća odlično i porođaj je protekao u najboljem redu.

Minja je nedavno otkrila da je za svoj rođendan požela da se ostvari u ulozi majke, a posle svega nekoliko meseci saznala je da je u blagoslovenom stanju, piše "Blic".

Ona je ispričala da je veoma srećna što će roditi devojčicu, ali da je bila uverena, pa čak isigurna da će ipak postati majka dečaka.

- Moja želja i ubeđenje bilo je da ću roditi dečaka i ništa i niko nije mogao da me razuveri da ipak postoji šansa da rodim žensko dete, sve do momenta kada sam uradila prenatalni test i kada mi je doktorka rekla: "Minja, čestitam, bićete mama jedne devojčice" - rekla je Minja nedavno.

- S obzirom na to da sam bila potpuno nespremna za tu informaciju, pitala sam se da li je sigurna, da slučajno nije pogrešila (smeh) - dodala je Minja.

Podsetimo, nakon saznanja da je u blagoslovenm stanju, Minja je posle 20 godina ustaljenog rada na televiziji napravila kratku pauzu.

Video: Jovana Jeremić osmislila novi hit, Al Bebone

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA