≫ 

"Imam upalu oba plućna krila, test na Covid nisam još uvek dobio": Perućica se javio iz bolnice

- Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate pažnju i da se provere ako imaju neke teskobe - napisao je pevač

  • 3
Ljuba Perućica Ljuba Perućica Foto: ATA images

Pevač Ljuba Perućica objavio je na svom Instagram profilu da se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, gde se trenutno leči.

Kako je napisao, imal upalu oba plućna krila, a test za korona virus još nije dobio.

- Dragi moji, ovo ce biti moja jedina izjava za sada i MOLIM VAS NEMOJTE ME UZNEMIRAVATI! Nisam jedini koji se leči ovde, bolnica je puna, zvono telefona i te kako nervira prvo ljude oko mene a naravno i mene - napisao je Ljuba i nastavio:

- Imam upalu oba plućna krila, test na Covid nisam još uvek dobio, ali naravno da se sumnja na ovu bolest. Generalno sam dobro, nisam na aparatu Bogu hvala, primam sve sto treba od lekova i za par dana ću biti kod svoje kuće. Zamolio bih sve koji su bili u bliskom kontaktu sa mnom u poslednje vreme da obrate pažnju i da se provere ako imaju neke teskobe. Čuvajte se i hvala na razumevanju - napisao je Perućica i obavio fotografiju iz bolničke sobe.

Ljubi su prijatelji i pratioci na Instagramu poželeli brz oporavak.

Evo i njegove objave:

Video: Lola Astanova uz Šuberta javila fanovima da nema koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA