≫ 

Zašto poznati kriju da su zaraženi korona virusom, a kretali su se među više stotina ljudi

Ćute zbog novca?

  • 25
Siluete poznatih zarazenih korona virusom Nekoliko pevača ne želi da prizna da su pozitivni na korona virus, Foto: Pixabay, Nikola Tomić, ATA Images

Više javnih ličnosti ne žele da priznaju da su zaraženi korona virusom, iako su bili u kontaktu sa više desetina, pa i stotinama ljudi što na privatnim slavljima, što na nastupima koje su imali u Beogradu.

Kako saznajemo, nekoliko pevača i pevačica od prošle nedelje znaju da su pozitivni na koronu, o čemu nisu obavestili javnost s obzirom na to da su se kretali među ljudima, već dane provode u svom domu i - ćute.

Nakon pouzdanih saznanja da su pozitivni pozvali smo svakog od njih i svi su rekli da to nije istina, te da "nema razloga za brigu".

Neki od njih bili su na utakmici na kojoj su se zarazili.

Jedan pevač je bio na jednom privatnom slavlju, nakon čega je imao još jedno privatno okupljanje, posle čega se testirao i pozitivan je.

Drugi je pevao na jednom beogradskom splavu, nakon čega je prisustvovao jednom događaju, a potom se testirao i rezultat testa je pozitivan.

Takođe, dečko jedne naše pevačice pre dva dana saznao je da je pozitivan na koronu, kao i ona, ali ćute.

Oboje su, takođe, bili među desetinama ljudi, dok je ona i pevala na jednom splavu.

Ćute zbog para

Postavlja se pitanje zašto kriju i ne priznaju, s obzirom na to da su mnoge javne ličnosti priznale da su pozitivne na koronu (bile ili su danas), pošteno obavestile o tome javnost i sve koji su bili sa njima u kontaktu. Ukoliko se nagađalo - objavili su rezultat testa na kojem piše da su negativni, kako bi svi bili mirni.

Razlog za neiznošenje takve informacije može biti materijalna korist, s obzirom na to da svi imaju zakazane nastupe, te da nisu spremni da ih otkažu i rizikuju da ne uzmu dogovorene honorare.

Neki ne žele da se zna, kako ih ne bi osuđivali oni koje su možda zarazili, iako to, suvišno je i govoriti, niko ne bi namerno učinio.

VIDEO: Suzana Mančić: Korona mi je uzela dvoje dragih ljudi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivke

    27. jun 2020 | 14:22

    Drustvo od moje cerke je zarazeno koronom,sad su u problemu i njihovi roditelji i sva deca okolo...Zasto ste popustili mere i ukunilu policisli cad pre vremena??? Trebalo je da prodje minimum 28 dana sa malim brojem pozitivnih..ovako mi se cini da ce veci dao populacije biti zarazen.Jel to bio plan? Kazite onda otvoreno

  • Marko

    27. jun 2020 | 12:25

    Tako kriju i u firmama i svuda odlaze i posto imaju lake simptome dolaze na posao i prave se ludi..... treba kaznjavati posto je to jako opasno mogu stati citave firme s poslom....

  • Veka

    27. jun 2020 | 12:37

    Ćute jer su samoživi, misle samo na sebe i novac 😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA