≫ 

Ava se hvali tvrdeći da je "pričala" s Teslom, ljudi joj uplatili 3.255 dolara da čuju razgovor

Hrvatska starleta je objavila skrinšot dopisivanja navodno sa preminulim Nikolom Teslom, a fanovi su joj uplaćivali novac da čuju i njihov razgovor koji je snimila

  • 12
Ava Karabatic Ava Karabatić; Foto: Instagram/ava_karabatic_official

Društvenim mrežama je počela da se širi objava hrvatske starlete Ave Karabatić (32) koja se na Instagram Storiju pohvalila da je razgovarala s Nikolom Teslom i da su zajedno smislili novi izum.

Naime, starleta je objavila deo prepiske s "Teslom" i pozvala ljude da se pretplate na njen profil na stranici “Only Fans” kako bi čuli snimak telefonskog razgovora koji je obavila sa njim.

Ispod objave je napisala:

- Pričala sam s Nikolom Teslom na mobilni telefon, čovek ima dalmatinski naglasak, mislim da je onda ipak Hrvat, nije hteo da mi otkrije, ali zato smo pripremili odličan izum - napisala je starleta.

Retki su bili oni koji misle da je Ava zaista pričala s pravim Nikolom Teslom, a izgleda da je bilo i onih koji su joj zaista uplatili novac da čuju snimak razgovora.

Ava tvrdi da je na "Tesli" zaradila 3.225 dolara, pa je otkrila:

- Hvala svima koji ste se pretplatili na "Only Fans" da čujete moj razgovor s Teslom, 93 pratilaca danas, odnosno 3.255 dolara. Hvala svima - zaključila je Ava koja ne prestaje da intrigira javnost svojim postupcima.

Video: Ava Karabatić predstavila svoja ulja na platnu: Kada neko nešto voli, njemu ništa nije skupo

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA