Trudna Tamara Đurić se skinula u bikini: Nema seksi poze koju buduća mama nije zabeležila

Sudeći po njenoj izvajanoj figuri i trbušnjacima, retko ko bi pomislio da je ona u drugom stanju

  • 9

Tamara Đurić (30) se skinula u minjaturni binini, u trećem mesecu trudnoće, a svi gledaju u njeno izvajano telo i bujne grudi.

Iako je zbog korona virusa odložila svadbu, koja je bila zakazana za 28. jun, Tamari promena plana nije pokvarila raspoloženje, pa je uživala u sunčanom danu i pokazala svoje seksi telo.

Đurićeva je u bikniju, koji je jedva obuzdao njene ogromne grudi, pozirala ploveći rekom, a njeni pratioci zaključili su da ne postoji seksi poza u kojoj se buduća majka nije usnimila.

Ona je takođe pokazala i svoj trudnički stomačić koji još uvek nije primetan na prvi pogled. Sudeći po njenoj izvajanoj figuri i trbušnjacima, retko ko bi pomislio da je ona u drugom stanju.

Podsetimo, Tamara bi trebalo da se porodi krajem decembra, a iako još uvek ne znaju pol bebe, Tamara i njen izabranik Nikola već imaju u planu ime za devojčicu.

Zvaće se Tamara, kao njena mama - otkrila je, a potom naglasila da će, ukoliko bude dečak, njen pratner biti taj koji će izabrati ime.

Video: Izazovna Kaja u bikiniju još jednom pokazala sve svoje obline

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vesna

    30. jun 2020 | 08:21

    Ne znam zasto ,ali ova devojka mi je izuzetno nespimpaticna, da li zbog svoje neosnovane arogantnosti ili zbog atributa koji su predimenzionirani na tom krhkom telu ....jednostavno mi se ne dopada!

  • ronaldinjo

    29. jun 2020 | 22:48

    Tesko kuci u koju ona udje

  • Ena

    29. jun 2020 | 23:32

    I ovo je buduca majka!🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA