≫ 

"Lako je trošiti Lukine pare!" Hejteri napali trudnu Sofiju nakon što se požalila na jednu stvar

Manekenka Sofija Milošević je na meti internet trolova koji je optužuju da je sa fudbalerom "samo zbog para" i da non stop troši njegov novac

  • 11
Sofija Milošević Sofija Milošević, Foto: Instagram/sofijamilo

Srpska manekenka Sofija Milošević (30) je već skoro godinu dana u vezi sa profesionalnim fudbalerom Lukom Jovićem (22) koji igra za "Real Madrid", a od kako su počeli da se zabavljaju "hejteri" je optužuju da je sa njim zbog novca, jer je Jović potpisao ugovor vredan 60 miliona evra.

Naime, Sofija je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u cvetnoj haljinici, a onda su je u komentarima na Instagramu optužili da je zatrudnela zbog novca i da je "najlakše trošiti tuđe pare".

Trudnica već neko vreme boravi u Madridu sa svojim dečkom, odakle često objavljuje fotografije iz luksuzne vile sa bazenom u kojoj provodi vreme, fotografije skupocenih odevnih kombinacija, satova, tašnica koje vrede i po nekoliko hiljada evra.

- Mučila sam se da nađem neku garderobu u kojoj će mi biti udobno i koja će mi lepo stajati - napisala je manekenka ispod fotografije na kojoj pozira u prekratkoj šarenoj haljinici, brendiranim papučama i tašnicom.

Zatim je usledeo niz negativnih komentara:

- Žena samo troši tuđi novac. Lako je tako. Godinama je povezuju s brojnim sportistima i sada je napokon uspela da jednog stavi pod svoje - jedan je od komentara.

- E, svi bismo se tako oblačili da imamo para, posebno tuđih. Lepo si se udala, ciljano - napisala je druga korisnica Instagrama.

Sofija nije obraćala pažnju na ove komentare, ali ih je nekoliko dana kasnije ipak obrisala.

Podsetimo, Sofija i Luka će dobiti sina krajem godine, ali je Sofija nedavno otkrila da ona i Jović još uvek nisu isplanirali svadbu.

- U ovoj celoj situaciji nismo razmišljali o tome. Bilo je priče, ali ne u nekom skorijem periodu -zaključila je Sofija.

VIDEO: Sofija o Lukinoj reakciji na vrele scene: "Zar si morala u vešu?"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xx

    30. jun 2020 | 11:48

    Pa kad je neka devojka konstantno sa fudbalerima zna se sta joj je cilj. Tako da ne moze nikako da prodaje pricu da glavni razlog zasto je sa Lukom nije taj sto je uspesan fudbaler. Luka je do sada najuspesniji fudbaler sa kojim je bila i tacno sam znao da ce ubrzo ona ostati trudna da se osigura. Tako to biva. Realno tesko da ce upecati nesto bolje od Luke i to ona zna.

  • ljubisa

    30. jun 2020 | 13:46

    Kazu da je ona sledeci selektor, najbolje poznaje igrace

  • xx

    30. jun 2020 | 15:01

    Dzaba sve pare ovoga sveta kada te svi znaju a dobrih 95% tih ljudi nemaju lepo misljenje o tebi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA