≫ 

Prva izjava Fotosa Pitađisa nakon priča da ga je Romana molila za pomoć nakon hapšenja

- Mislim da je nesporazum to što se dogodilo njoj - kaže Pitađis

  • 5
Romana Panic, Pitadjis Fotos i Romana, Foto: Instagram/romana_panic, Facebook/Fotos Pittadjis

Fotos Pitađis, kiparski advokat koji je nekoliko godina bio u emotivnoj vezi sa Romanom Panić, za Telegraf JETSET se oglasio nakon priča da ga je pevačica kontaktirala i molila za pomoć, nakon hapšenja u Australiji.

Kako kaže, to nije istina, ali je tu da joj pomogne ukoliko joj bilo šta treba.

- Nije istina da me je zvala. Verujem u nju i, kako sam pročitao, kazna je suspendovana. Mislim da je nesporazum to što se dogodilo njoj. Šta god da joj treba, gde god da se nalazi, tu sam za nju - kaže nam Fotos.

Na naše pitanje da li su bili u kontaktu u skorije vreme kratko je odgovorio: "Ne".

Podsetimo, Romana i Fotos u vezi su bili oko 4 godine, a ona se od propasti te veze dugo oporavljala. On se u septembru 2016. godine oženio sa glumicom Nikoletom Karom, ali danas su razvedeni.

Pitađis, inače, ima sina sa voditeljkom Jovanom Simić, a bio je i u dobrim odnosima sa Cecom Ražnatović.

- Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda videli mesec dana, ali smo posle tih mesec dana opet bili zajedno... - ispričala je jednom prilikom Romana o njihovom odnosu.

- Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga devojka... On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta devojka, Jovana, rodila mu je dete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se posle udala za drugog. Prošle godine se i on oženio - ispričala je Romana Panić pre više godina.

(I. Cicović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Koks

    30. jun 2020 | 16:41

    Ona je u prirodi ružnjikava,bezlična, bledunjava, nije mi jasno šta će ona bilo kom pravom muškarcu ?

  • Dule

    30. jun 2020 | 15:10

    Od toga dana nista nije kao prije, od toga dan ja ne brojim godineee

  • pa opet ja

    30. jun 2020 | 17:34

    Znas kako me zanima smlata Romana kao lanjski snijeg.Ona nema pojma o zivotu a i o birsnju partnera samo dobra motiks i njiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA