Kristijan Golubović potpisao ugovor za vrtoglavu cifru, ali ipak ne ulazi u Zadrugu 4

On je obavestio svoje prijatelje na Fejsbuk da razmišlja da na nekoliko meseci otputuje u inostranstvo

  • 15
Kristijan Golubović

Printskrin: Youtube/BALKAN INFO - Zvanični kanal

Nakon što je nedavno potpisao ugovor i najavio svoj ulazak u rijaliti šou "Zadruga 4", Kristijan Golubović (50) se sada oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i najavio da najverovatnije neće postati učesnik pomenutog formata.

Golubović je među prvima potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem, međutim, izgleda da se ipak predomislio i razmišlja da odustane od učešća.

On je obavestio svoje prijatelje na Fejsbuku da razmišlja da na nekoliko meseci otputuje u inostranstvo, što bi automatski značilo da odbija svoje učešće u Zadruzi 4.

- Najbolje da sa vam ovo rekao u Live-u, ali kako god moram reći, da o ovoj odluci vagam i preispitujem razum već duže vremena. Trenutno zbog puno stvari, osoba koji nisu ljudi i celokupne situacije razmišljam o odlasku u inostranstvo na duže vreme. A to znači da bih automatski odbio i učešće u "Zadruzi 4". Oni koji me najbolje znaju, odlično razumeju o čemu se radi i da je ova odluka nužna - napisao je Golubović.

Podsetimo, Kristijan je sa produkcijom i čelnikom televizije "Pink" potpisao ugovor, a cifra koja je mu je navodno isplaćena za učešće je 150.000 evra, od čega je 50.000 evra dobio unapred.

To nije sve, jer je po pisanju pojedinih medija on takođe potpisao ugovor i postigao dogovor da dobija i mesečni honorar u iznosu od 25.000 evra za učešće u Zadruzi 4.

Video: Kristijan uz Marš na Drinu jaše konja u prirodi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    30. jun 2020 | 21:08

    Za te pare usao bi i ja,za 25.000 mesecno na posten nacin da zaradis to nema nigde,tvoje je samo malo da se pravis lud i da uzivas pred kameramai malo gucnes radzu,jer pametan covek je prisiljen napiti se ,nebili izdrzao drustvo idiota

  • Рус

    30. jun 2020 | 20:59

    Ooo već si počeo da se igraš rijalitija.. nema ga neće ući pa bum...eto ga na kapiji... dobra fora... mislim dobra🤑

  • CH

    30. jun 2020 | 21:21

    Faca mu sve govori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA