Emina Jahović zbog korone apelovala na građane Novog Pazara: "Srce me boli... na kraju mi stradamo"

Emina je apelovala na sve ljude da se ponašaju odgovorno kako bi sačuvali svoje najmilije

  • 8
Emina Jahović

Emina Jahović, Printskrin: Instagram/yaemina

Nakon što je u Novom Pazaru proglašeno vanredno stanje, zbog velikog broja zaraženih korona virusom, pevačica Emina Jahović poslala je podršku, ali i apel građanima u svom rodnom gradu.

Pevačica je istakla da je "boli srce" zbog trenutne situacije sa koronom u Novom Pazaru i apelovala na sve da situaciju shvate krajnje ozbiljno.

- Jako mi je teško zbog svega što se dešava u mom rodnom gradu, Novom Pazaru... Inače, i u celoj Srbiji, srce me boli. Ali mi je još teže kada vidim da ljudi dolivaju ulje na vatru i raspiruju mržnju, ne znajući da samo skreću pažnju sa onoga što je zaista važno - započla je Emina.

- Ljudi, borimo se protiv virusa, Covida... ne jedni protiv drugih. Dajte da nađemo način da pomognemo, volontiramo, upozorimo na nošenje maski i rukavica. Da se ne okupljamo, držimo distancu, upozorio jedni druge na isto - napisala je pevačica.

- Na kraju mi stradamo i naši bližnji, znajući ili ne znajući, bolest je bolest. Ako se sami ne sačuvamo, ne može nas niko sačuvati...dajte da budemo svesni, sposobni i racionalni...Baine, svadbe, rođendani, obilaženje, utakmice, okupljanja...spustimo loptu, budimo primer - zamolila je Emina.

Emina Jahović

Printskrin: Instagram/yaemina Verified

Video: Emina Jahović je pesmu Moje proleće napisala pre 14 godina, a evo zašto je odlučila da je tek sada objavi

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA