≫ 

Mirko Šijan i Bojana Rodić se razgolitili pored bazena, svi zumiraju njene "zgnječene" grudi

Bojana važi za atraktivnu devojku koja se ne libi da istakne svoju ženstvenost i seksepil

  • 18
Proslava povodom rođenja Željka Raznatovića. Foto: ATA Images

Mirko Šijan i Bojana Rodić nekoliko meseci uživaju u ljubavnoj romansi, a kako izgleda, Bojana se preselila u Šijanovu vilu u Surčinu, odakle svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije.

Ovog puta Mirko je na Instagramu podelio sliku sa Bojanom, a prizor je privukao mnogobrojne znatiželjne poglede, a sve zahvaljujući njegovoj lepšoj polovini.

Njih dvoje su se skinuli u kupaće kostime i sunčaju se pored bazena, a kako je Rodićeva bila bikiniju koji je istakao njene atribute, koje je sa jedne strane pritisla rukom, a sa druge joj je bio Mirko, svi zumiraju fotografiju na njenim "zgnječenim" grudima.

Bojana važi za atraktivnu devojku koja se ne libi da istakne svoju ženstvenost i seksepil, a da ima čime da se pohvali svedoče i njene fotografije sa društvenih mreža.

Podsećamo, Mirkova majka, pevačica Goca Božinovska oduševljena je snajkom.

- Eto, konačno sam i ja upoznala moju novu snajku Bojanu Rodić. Divna je i lepa devojka. Prvi utisak mi je ekstra. Deca se vole, ne razdvajaju se. Proslavljaju rođendane, slave sve lepe trenutke zajedno - rekla je nedavno Goca.

- Kakva i može da bude devojka, kad je iz dobre porodice? Izuzetno je dobro dete. Volela sam ja i Mirkovu bivšu devojku, da se razumemo. E, sad, devojka je devojka, dok ne postane zakonita žena - objasnila je Božinovska tada.

Video: Ne mogu da se razdvoje: Bojana Rodić i Mirko Šijan opet uhvaćeni u strasnom poljupcu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA