≫ 

Anđelka Prpić se razvodi nakon devet godina braka?

Glumica i njen suprug upoznali su se 2011. godine u jednom noćnom klubu

  • 6
Andjelka Prpić, Dario Prpić Anđelka Prpić i njen suprug, Foto: ATA images

Glumica Anđelka Prpić (35) se nakon devet godina braka navodno razvodi od svog supruga Darija, sa kojim ima sina Jakova.

Ovu vest glumica i njen suprug navodno skrivaju i ne žele da otkrivaju detalje, te Anđelka na ovu temu nije želela da priča, piše "Dnevni avaz".

- Nemam na to nikakav komentar - kratko je rekla glumica za već pomenut mediji.

Inače, Anđelka i Dario upoznali su se u jednom noćnom klubu, venčali se 2011., a godinu dana kasnije dobili su naslednika. Dario je vlasnik jednog restorana u prestonici.

Glumica je svojevremeno pričala kako je proteklo njihovo upoznavanje, kao i da je svog supruga na početku veze lagala.

- Znate kako, kada kažete da ste glumica, odmah je prvo pitanje: "Kako te ja ne znam, gde ti glumiš?". Onda ja treba svoju muku s kojom ležem i budim se svaki dan da sada nekom strancu prepričam u nekoliko rečenica. Da bih to izbegla, kao i to što uz epitet glumica uvek ide i taj neki lascivan momenat, ukoliko na dečka vredi obratiti pažnju, ja kažem da radim u banci - ispričala je Anđelka jednom prilikom.

Kako bi proverili informaciju, kontaktirali smo Anđelku, međutim, do objavljivanja teksta, glumica nije odgovrala na naše pozive.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    1. jul 2020 | 14:47

    Andjelka je preslatka, zrači koliko je pozitivna. Ogroman glumacki talenat. Jako mi je zao sto je sve to tako u braku, ali njena privatna stvar.

  • Dragan

    1. jul 2020 | 10:07

    Nije prva ni poslednja.

  • ja

    30. jun 2020 | 23:39

    Sin joj se zove Jaksa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA