Nakon izlaska iz Zadruge Luna Đogani završila u sestrinom zagrljaju, pa se prvi put oglasila

Spekulisalo se da je Nina ljuta na svoju sestru zbog konstantnih svađa koje je u rijalitiju imala sa njihovom majkom Anabelom

  • 8

Nakon što je napustila Zadrugu, Luna Đogani zaputila se u svoj stan, a njenoj sreći nije bilo kraja kada je videla da je tamo čekala sestra Nina Đogani.

Lunu su po napuštanju iz rijalitja sačekali  njeni prijatelji Savo i Pavle, a kako su proteklih meseci porodične veze u njihovoj porodici poljuljane, Nina je ipak odlučila da oprosti Luni, te ju je sačekala u stanu.

Da joj je pripremila pravo iznenađenje, jasno je i po Luninoj reakciji, koja je vrisnula i bacila se u zagrljaj mlađoj sestri, a Nina je napisala: "Moje sve".

- Izašla sam, kući sam. Šta da vam kažem sem hvala svima koji ste ostali gde ste bili i pre. Voli vas vaša Luna - napisala je Đoganijeva po izlasku iz rijalitija, uz fotografiju sa svojim psom.

Podsetimo, tokom Luninog učešća u "Zadruzi 3", zbog brojnih svađa između Đoganijeve i njene majke Anabele, spekulisalo se da je Nina ljuta na svoju sestru.

Video: Luna mokra igra oko šipke, pokazuje previše, otac i majka je gledaju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ibiv

    1. jul 2020 | 07:07

    Luna, ne dozvoli da te neko ubedi da ostavis Marka. Prihvati da ti je majka AGRESIVNA I DA MNOGO PATETISE.

  • Ena

    1. jul 2020 | 06:12

    Naravno da ce sestra biti tu,Luna je itekako brinula o njoj.A sto se tice ocuha,pa da l treba da joj bude bitnijinod oca?Naravno da ne,ne znam ni dal je zasluzio.

  • Krlja

    1. jul 2020 | 06:43

    A kad ce Bukva napolje...da se i mi radujemo 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA