≫ 

Maestralna Tijana Bogićević oduševila novom pesmom i potpunom promenom: "Javna tajna" je konačno tu

- Ovog puta snimila sam vam pesmu uz koju ćete se zaljubiti, a tužne note ćemo ostaviti za neke hladnije dane - poručila je Tijana

  • 0
Tijana Bogićević Printskrin: Youtube/Tijana Bogicevic
Tijana Bogićević Tijana Bogićević, Printskrin: Youtube/Tijana Bogicevic

Tijana Bogićević obradovala je vernu publiku nakon izolacije zbog pandemije korona virusa, tokom koje je njena ekipa bila i te kako vredna.

Kako je rekla autorka teksta Aleksandra Milutinović, pesma je nastala baš u karantinsko vreme, kada je dobila inspiraciju za numeru koja je naišla na oduševljenje ljudi.

Reč je o ljubavnoj pesmi, ali ne tužnoj kakve Tijana obično snima. Naprotiv. Pesma se zove "Javna tajna" i pevačica maestralnog glasa kaže da je reč o pesmi uz koju ćete se zaljubiti.

- Dragi moji, "Javna tajna" je tu! Ovog puta snimila sam vam pesmu uz koju ćete se zaljubiti, a tužne note ćemo ostaviti za neke hladnije dane! Jedva čekam da čujem vaše utiske! Volim vas! - poručila je Tijana na temu nove pesme za koju je aranžman, kao i produkciju, uradio Dušan Alagić.

Bogićevićeva je i u spotu drugačija nego inače - samo u beloj košulji, što je istaklo njen seksepil, a komentari na čitav proizvod su više nego pozitivni.

Uživajte u "Javnoj tajni":

A, kako se snimala "Javna tajna"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA