≫ 

Pobesnela treća sestra Rodić, pa se prvi put javno oglasila: Teško joj pada popularnost

- Pa, nemam reči! - poručila je ljuta Nataša

  • 9
Nataša Rodić Nataša Rodić, Foto: Instagram/miss.rodic

Nataša Rodić, jedna od sestara Rodić iz Titela koje privlače pažnju mesecima unazad, naljutila se nakon, kako kaže, neistinitih navoda sa kim je u vezi.

- Moram ovo da podelim sa vama, jer i sama ne mogu da verujem. Isti dan, zajedničko druženje, s mojom sestrom, Mirkovim drugom, kumom i porodicom. Sutradan, u istom danu, ja i sa jednom i drugim u vezi. Pa,Pa nemam reči! - poručila je ljuta Nataša. nemam reči! - poručila je ljuta Nataša.

Podsetimo, reč je o Jovanu Pejiću, sinu Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, te o izvesnom Semiru iz Novog Pazara.

Inače, Zlata je nakon šuškanja o vezi sina Jovana sa Natašom rekla kako je upoznala sestru Rodić i da joj se dopada.

Ako neko uvek priča "Samo ljubav i ništa drugo" to sam ja. Šta će biti, da li će biti, da li su samo drugari ili nešto više, ja ne ulazim u to. Mi smo bili kod moje Goce na bazenu, to je meni moja druga kuća kod Goce, svi smo bili tu - počela je Zlata.

- Nataša je divna, lepa je, slatka je, ma sve tri su kao lutkice i lepe i pozitivne. Deca su se upoznala, a šta oni pričaju, ja u to ne ulazim. Da li će se oni družiti ili će se nešto izroditi, ne znam ja to. Ja i starijem sinu kad mi je rekao da čeka dete sa sadašnjom ženom, jedino što sam ga pitala je "Da li voliš Milicu?" i on mi je rekao "Da" i to je bilo jedino pitanje, više se nisam mešala - objasnila je Zlata.

Meni je bitno da se ljudi vole, ja se ne mešam u odabir ni mojim drugaricama, koje su žene, mojih godina, a ne dam ni da se neko meša meni. Samo nek su srećni, živi i zdravi, slatki su, lepi, a ja uvek glasam za ljubav - poručila je pevačica za Pink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA