• 10

"U košarkaški klub su me doveli jer je predsednik hteo seks sa mnom, posle 3 meseca su me oterali!"

- Oterali su me posle tri meseca, a da mi nisu platili - kaže Dabovićeva

  • 10
Milica Dabović, silovanje

Milica kaže da je u klub dovedena jer je predsednik hteo seks sa njom, Foto-montaža: ATA Images, Shutterstock

Milica Dabović kaže da je predsednik jednog košarkaškog kluba hteo da spava sa njom, te da smatra da je upravo zbog toga dovedena u klub.

Oterana je, kaže, posle tri meseca, a da joj nisu ni platili.

Dešavalo mi se da mi nude veliki novac za jednu noć. Sada nije važno o kojoj je sumi reč, ali planiram da sve otkrijem u knjizi koju pišem. To mi se desilo dok sam igrala u Turskoj, a doveli su me čak u jedan grčki klub jer je predsednik kluba želeo da spava sa mnom - kaže Milica.

- Pa, kada se to nije desilo, oterali su me posle tri meseca, a da mi nisu platili. Srećna sam što nikada nisam širila noge, ni kada sam zarađivala po 20.000 evra mesečno, ni kada nisam imala ni dinara. Izbor uvek postoji, nisam to radila do sada, zašto bih sada počinjala? Pogotovo što imam dete i ne želim da neko upire prstom u mene - priča Dabovićeva.

- Nema većeg zadovoljstva nego ići uzdignute glave. Znam da mi je obraz čist i mogu mirno da spavam. Nikome ne sudim jer ko sam ja da sudim, svako ima pravo na sopstveni izbor. Polazim od sebe, a verujem da bi onda svi meni sudili za moje izbore. Nikada se nisam osećala kao roba jer nikada nikome nisam dozvolila da me kupi - rekla je ona za Alo!.

Iako nije konkretno rekla o kojim klubovima je reč, s obzirom na zemlje o kojima govori jasno je da je reč o klubu "Bešiktaš" (2008.-2009. godina), te o klubu "Paleo Faliro-Grecceo" gde je otišla 2009. godine.

Dok je igrala za Bešiktaš slikala se naga za časopis FHM zbog čeka su ljudi iz kluba raskinuli ugovor sa njom. Milica ih je tužila i dobila je spor, ali se više nije tamo vratila.

VIDEO: Koža pamti: Oni su istetovirali svoje ljubavi, a da li su se i pokajali...

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima