Rasta u naručju drži ćerkicu (2), a iza leđa mu u piksli stoji džoint?!

Nije tajna da je Rasta ljubitej marihuane i da u javnosti često puši džoint

  • 13
Stefan Đurić Rasta Rasta, Foto: Marko Jovanović

Reper Stefan Đurić Rasta (30) ljubitelj je marihuane i često se snima kako puši džoint, iako je javnost navikla na njegov porok, sve je iznenadila njegova poslednja fotografija.

Rasta je pozirao u bazenu, dok drži naslednicu Taru (2), koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić, a na stolu pored njih jedan detalj privukao je veliku pažnju.

Naime, pored telefona i čase, na stolu je piksla u kojoj se nalazi "cigareta" koja je identična džointu, što su konstatovali mnogi koji su komentarisali fotografiju.

Rastina fotografija izazavala je lavinu komentara, što onih koji su ostavljali emotikone srca zbog prizora oca i ćerke, tako i onih koji su ga kritikovali zbog marihuane, koja navodno stoji na stolu, a njegova naslednica uskoro puni tek dve godine.

Podsetimo, Rasta je pre nešto više od mesec dana prekinuo višegodišnju saradnju sa Markom Nikolićem, inače rođenim bratom njegove bivše žene Ane.

- Jedno važno obaveštenje. Posle duge i nadasve uspešne saradnje, a i dalje u istom takvom duhu na mesto tour - menadžera neće biti Marko Nikolić. Zbog porodično - privatnih razloga, a dalje sve u svrhu boljeg funkcionisanja Raste i "Balkatona" kao brenda - napisao je tada reper.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0

    2. jul 2020 | 16:07

    cak i da nije cigara, secam se njegove izjave "pre cu dati detetu dzoint, nego da pije alkohol"

  • Aca

    2. jul 2020 | 16:46

    Stvarno JADNO izgleda...

  • Рус

    2. jul 2020 | 19:09

    Onaj Darko Lazić šmrkao javno pa ništa. Niko ga ne pita odakle , ko ti je prodao i sl.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA