≫ 

"Cipele" u duetu samo na Jutjubu: Emir kaže da je Andreana prekinula svaki kontakt sa njim

- Nije u kontaktu ni sa nekim od mojih saradnika - kaže Đulović, čiji duet sa Andreanom na Jutjubu sada ima neverovatnih 88 miliona pregleda

  • 4
Andreana Čekić, Emir Đulović

Emir i Andreana u spotu za "Cipele", Printskrin: Youtube/Andreana Čekić

Pesma "Cipele" nesumnjivo je jedan od najvećih hitova u poslednje dve godine, ali oni koji su otpevali ovaj duet više nisu u dobrim odnosima.

Kako Emir Đulović kaže, nije u svađi sa Andreanom Čekić, ali je ona prestala da se javlja.

- Velika je razlika između toga da nismo u kontaktu i da nismo u svađi. To je to. Sa mnom retko ko može da bude u svađi, tako da ne znam šta se dogodilo sa Andreanom Čekić. Nismo više u kontaktu njenom odluku. Nije u kontaktu ni sa nekim od mojih saradnika. Ne bih sebi to dozvolio nikada u životu da je pljujem - kaže Emir.

On objašnjava i da je pesmu "Svadba", umesto sa Radom Manojlović, trebalo da otpeva sa Andreanom.

- "Svadba" je bila da snimim sa njom, međutim Radi Manojlović je bilo suđeno. Ona se pokazala kao pravi izbor i to je bio pun pogodak koji je bio megahit. Bilo je teško posle "Cipela" nadmašiti, ali smo uspeli u tome. U Americi kada smo se pojavili svi su pevali "Svadbu", jače nego "Cipele" - istakao je Đulović za Blic.

Inače, Emir je nedavno snimio pesmu sa novom devojkom Andreaninog bivšeg muža, što je zasigurno doprinelo njenoj odluci da prestane da komunicira sa njim.

VIDEO: Televisa prezenta: Snimio je hit sa Andreanom Čekić, a sad peva sa novom devojkom njenog bivšeg muža

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 2. jul 2020 | 19:18

    On je baš fin i vaspitan momak.

  • Ko bi rekao

    2. jul 2020 | 19:54

    Kad se samo setim onih koji su između njih videli hemiju, zaljubljenost, magnetnu privlačnost, koji su bili ubeđeni da se zbog njega rastala 😂 Ljudi gledajte manje sapunica, romantičnih komedija, realitija i ostalog šunda pa ćete možda nekad i shvatiti da su pevačima dueti posao, baš kao i glumcima ljubavne scene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA