Vojaž i Breskvica o karijeri i veridbi: Maštaju da rade sa Merlinom, a estrada im je "klimava stvar"

Najpopularniji tinejdž par Vojaž i Breskvica prvi put za Telegraf govore o temama o kojima do sada nisu imali priliku

  • 23

Jedan od najpopularnijih mladih tinejdž parova na našoj sceni Mihajlo Veruović, alijas Vojaž, i Anđela Ignjatović, pozntatija kao Breskvica, za Telegraf TV prvi put govore o temama o kojima do sada nisu imali priliku.

Oni su otvorili dušu i ispričali nam o kojim snovima sanjaju, o novoj pesmi "Bezimena", šta je prava istina što se tiče navodne veridbe, kako se nose sa popularnošču i to sve u njihovom mladalačkom stilu.

  • Nakon što ste stekli zaista veliku popularnost, da li vas kontaktiraju starije kolege? I razmišljate li o saradnji sa nekim sa estrade?

- Dosta ljudi nam se stvarno javlja da sarađuju sa nama. Međutim, trenutno je najbolje za nas da nekako stabilizujemo to što smo do sada napravili. Jer, estrada koliko smo je mi do sada shvatili dosta klimava stvar. I sve što napraviš preko noći može da ti padne - rekao nam je Vojaž.

- Toliko iskustva imamo, da možemo da kažemo to. Ali, nekako je malo glupo i teško da odbijemo nekog ko je dosta duže tu od nas, i koje dosta popularniji od nas, ali neke stvari su takve kakve jesu - dodao je on.

  • Da li bi novu pesmu "Bezimena" mogao da otpeva neko drugi, s obzirom da te mnogi zovu da im napišeš neku pesmu?

- Bezimena ne! Jer, pesme koje napravim za nas dvoje su ekskluzivno i samo za nas dvoje. Istina je da me zovu izvođači, i poznati i manje poznati da im radim pesme. Verujem da sada ima nekog prostora da počnem time da se bavim. Imam dosta vremena, tako da sigurno ću u budućnosti da se potpisujem ispod dosta poznatih imena - kaže Vojaž.

  • Postoji li neko kome si kao mali maštao da možda i napišeš neku pesmu, a da ti se do sada nije obratio?

- Iskreno, kada sam bio mali, i dan danas maštam o tome... Meni je Dino Merlin čovek neprikosnoven. Meni bi srce bilo puno kada bih imao priliku da porazgovaram sa njim na pet minuta da vidim kako taj čovek razmišlja, a kamo li da imam neku saradnju sa njim. Eto, neka bude Dino Merlin to bih stvarno voleo. Šta bi bilo kad bi bilo.... Nismo sad u poziciji da pucamo tako visoko.

  • Breskvice, kako reaguješ kada te na ulici startuju devojčice? Raspituju li se za Mihajla?

- Te devojčice su divne. Uvek žele da se slikaju sa nama i meni je srce uvek puno, kada vidim da stoje i da nas zovu da se slikamo. I kada nam dobacuju da smo lepi.

  • Na tvojoj ruci ne vidim prsten. Značili to da objava na Instagramu "zvanično" se nije ticala vašeg statusa veze?

- Nismo se verili. Mi nismo ni napisali da smo se verili. Mi smo napisali da je zvanično. Nismo mi napisali nigde da smo se verili.

Šta su nam sve Vojaž i Breskvica otkrili, kao i koju pesmu je uživo za nas Breskvica otpevala pogledajte u videu na početku teksta! 

(m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤣🤣🤣

    3. jul 2020 | 15:30

    😂😂😂🤣🤣🤣Breskvica i šta?! 😂😂😂Šta je ovo😂😂😂😂

  • Mirko

    3. jul 2020 | 16:01

    Vojaz???! Hahahaha..Kakva devojcica..😂😂😂😂😂

  • SotirDjubre

    3. jul 2020 | 16:39

    A ko su ovi likovi? Jel on ona, ili ona on, ono, sta je ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA