Baka Prase o isplivalim prepiskama sa maloletnicama: Devojke sa 16 izgledaju kao da imaju 24 godine

- Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina - rekao je influenser

  • 27
Baka Prase Printksirn: Youtube/ Baka Prase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase našao se na meti komentara nakon što je devojka na mreži "TikTok" iznela tvrdnje da influenser koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge".

Bogdan je nakon ovakvih optužbi snimio video klip i ispričao svoju stranu priče, a na samom početku istakao je da je se u dogovoru sa svojim advokatom odlučio da tuži pomenutu devojku.

Ilić je rekao da su neki skrinšotovi pravi, dok su drugi lažni, a reč je o njegovoom "dopisivanju" sa maloletnicama, koje je ta devojka objavila, a on tvrdi da je to uradila kako bi stekla popularnost.

- Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično - kaže on u videu.

Bogdan je objasnio i kako su počeli javni napadi od strane te devojke. Takođe, on je rekao da će ubuće svakoj devojci koja bude ušla u njegov stan ili bude imala bilo kakav kontakt sa njim, tražiti ličnu kartu, kako bi se uverio da nije maloletna.

- Ja ću morati svim devojkama koje planiraju da imaju nešto sa mnom u budućnosti, da tražim ličnu kartu. Ja se unapred izvinjavam što ću morati da tražim da mi slikate ličnu kartu, jer devojke sa 16 godina izgledaju kao devojke sa 24 - rekao je Baka.

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mili

    4. jul 2020 | 23:09

    Uživo par puta ,kad sam video ovog dečka,bio sam ubeđen da je drogiran. Možda se varam,ali to je bio moj jedini i najjači utisak.

  • zabrinuta

    5. jul 2020 | 11:26

    Prijavite ga YT, nije tesko, pa nek razmislja sta mu je to sve trebalo.

  • Jo

    5. jul 2020 | 10:50

    Onaj sto prihvata svaku koja se nudi nije musko vec ocajnik.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA