≫ 

"Pre par minuta su me prebacili u lakšu kategoriju..." Sani se iscrpljen javio iz bolničkog kreveta

  • 2
Ulazak u zadrugu 3, Sani Trik FX Sani Trik FX, Foto: Nikola Tomić

Sani Ibraimov leži u KBC Zvezdara, gde je primljen zbog kliničke slike usled zaraze korona virusom.

Kako kaže, danas se oseća bolje, a svima poručuje da ovo što se dešava nije za šalu.

- Sada je dobro, bilo je lošije pre par dana kada sam došao u KBC Zvezdara. Zahvalio sam se osoblju koji su me primili u KBC Bežanijska kosa, oni su videli da nešto nije u redu sa plućima i poslali me ovde - rekao je Sani na početku uključenja u Premijera vikend specijal.

- Hteo bih da kažem svima da nije šala, ja sam se malo šalio, vozio motor, nisam pazio. Moram da priznam da Natalija, ja i naš sin smo se pridržavali svega što je država rekla, nismo se družili sa ljudima, ali dešava se. Ne znam gde sam se zarazio, nisam se ni sa kim viđao, nastupe smo sveli na minimum. Bitno je da se to desilo tako iznenada, kao oluja, nismo znali šta nas je udarili - objasnio je Sani.

- Sve ono što su do sada pričali o medicinskim radnicima, to su nebuloze, oni nam ugađaju ovde, u onim skafanderima rade. Meni je bilo teško, ali sam imao lakše simptome, bio sam u srednjoj kategoriji, a pre par minuta su me prebacili u lakšu kategoriju. Tamo u sobi gde sam bio ima srednje loših i baš loših pacijenata, neki nemaju snage ni da pričaju, dišu na respiratorima. Ja sam bio loše, nisam mogao da komuniciram, morao sam da spavam...

- Ovde kod mene ima dosta mladih, za Mikija Mećavu znam da je na Infektivnoj, on je bio jako loše, danas je malo bolje. A, Natalija je dobro, zahvaljujući njoj sam išao na pregled, da nje nije bilo, možda bih se i dalje nosio mišlju da će sve samo proći - zaključio je denser.

Video: Pinkova zvezda i njegova žena zaraženi korona virusom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA