Indi nije mogla da uđe u Nemačku, pa završila u drugoj državi: Evo šta se desilo

Pevačica je planirala da svoj rođendan provede u Nemačkoj, ali su njeni planovi "pali u vodu"

  • 4
Indira Aradinović Indi

Foto: Instagram/indy_ara_indira

Pevačica Indira Aradinović Indi poslednjih meseci preživela je pravi pakao, nakon što su joj se javile komplikacije nakon operacije želuca, te je odlučila da joj treba odmor i zaputila se u Nemačku.

Indi je kupila avionsku kartu i krenula put Nemačke, gde je planirala da se lepo odmori i provede svoj rođendan, međutim njeni planovi "pali su u vodu".

Pevačici nije bio dozvoljen ulazak u pomenutu zemlju, pa je imala neplanirane  komplikacije, jer je morala da sleti u drugu državu.

- Pa evo da ukratko kažem, nemam ja zabranu da uđem u Nemačku, nego je nemoguće da bilo ko uđe. Ja sam imala plan da rođendan provedem u Nemačkoj, ali sam ga provela u Amsterdamu, pa sam odatle stigla u Nemačku, jer sam mogla tako. Ja sam proslavila svoj 34. rođendan juče, to mi je bio plan da proslavim u inostranstvu, ali sad se to desilo u Holandiji. A i treba mi malo odmor van Beograda posle svega što sam prošla - rekla je Indi u uživo uključenju u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Indi je objasnila i kakve procedure morate da prođete da bi mogli da poletiti u zemlje u koje je našim državljanima dozvoljen ulaz i otkrila da je vrlo obazriva i da se i tamo, kao i kod nas još uvek nose maske.

- Postoji formular koji mora da se popuni tokom leta, ne postoji nikakva procedura za Covid 19, jednostavno predaš taj dokument na pasoškoj i to je to. Biću odgovorna, i ovde se nose maske - ispričala je pevačica.

Video: Sestre zakopale ratne sekire: Edita i Indi objavile snimak kao dokaz pomirenja!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lena

    5. jul 2020 | 18:56

    Svet se bori sa epidemijom a tebi do putovanja i slavlja. Zbogom pameti! Sedi bre gde si, nisi naucila lekciju proteklih meseci...

  • NL

    5. jul 2020 | 18:53

    Da li je dotična svesna da se ilegalno nalazi u nemačkoj ??

  • Др

    5. jul 2020 | 22:52

    Ма, жив нисам!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA