≫ 

Zorana Pavić je smršala 20 kg, ali će to morati da plaća do kraja života

- Svesna sam da sam postigla šta sam htela, ali sam izgubila ono što je najvažnije, a to je zdravlje - kaže Pavićeva

  • 1
Zorana Pavić Zorana Pavić, Foto: ATA images

Zorana Pavić (55) skinula je 20 kilograma u poslednjih nekoliko meseci, a koliko god da je srećna zbog novog izgleda, pevačica sada otkriva i drugu stranu medalje.

- Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još četiri-pet kilograma da smršam - kaže Zorana.

- Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem. Nikada nemojte da uradite ovo što sam ja uradila sama sebi - nastavila je.

Kaže, cenu dobrog izgleda plaća lekovima.

- Svesna sam da sam postigla šta sam htela, ali sam izgubila ono što je najvažnije, a to je zdravlje. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada doživotno pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma. Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere, koji su čudo današnjice - zaključila je Pavićeva za Srpski telegraf.

VIDEO: Zorana Pavić i nestašni konj:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA