Lukas i zvanično voditelj! Goste dovodi u svoj stan, a prvi kog je ugostio je "ludački spoj" sa njim

Izvor blizak pevaču i njegovim saradnicima je otkrio da je Aca već snimio tri emisije u svom stanu na Voždovcu, ali da vremenom planira da snimanje nastavi u studiju

  • 6
Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

U životu folkera Ace Lukasa tokom vanrednog stanja koje je bilo na snazi prethodnih meseci promenilo se mnogo toga, a odluka da se oporoba i kao voditelj mnoge je iznenadila.

Iako je i sam nedavno najavio da će se uskoro oprobati u novoj ulozi, sada je poznato i kada će sa emitovanjem početi njegova autorska emisija, ali i na kojoj televiziji.

Još uvek se dvoumi između dva imena koja su u opticaju, a sa emisija sa emitovanjem startuje krajem ovog meseca, na televiziji Toxic.

Lukas je sa svojim saradnicima uložio puno truda i napora u projekat koji će plasirati, a siguran je da će istim postaviti neke nove televizijske standarde.

- Tačno je. Emisija će se zvati 'U gostima kod Ace Lukasa' ili 'U gostima kod Aleksandra Vuksanovića', a možda se i predomislimo, pa smislimo neki drugačiji naziv. Ozbiljno smo se potrudili da taj projekat postavi nove televizijske standarde. Emisija je osmišljena tako da se sve odvija spontano - ne postoji scenario. U desetoj epizodi spremamo iznenađenje za goste, videćete o čemu je reč - otkrio je Lukas.

Izvor blizak pevaču i njegovim saradnicima je otkrio da je Aca već snimio tri emisije u svom stanu na Voždovcu, ali da vremenom planira da snimanje nastavi u studiju.

- Aca je već snimio tri epizode emisije, koja će za oko dve nedelje početi sa emitovanjem. Zasad se snima u Lukasovom stanu, penthausu u elitnom delu Beograda, jer je on želeo da mu se gosti osećaju kao kod kuće, ali s vremenom će preći u studio. Taj njegov projekat će biti nešto dosad neviđeno na našim prostorima! - ispričao je izvor blizak novopečenom voditelju.

Inače, kako se priča, prva gošća bila mu je Ana Nikolić.

Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: ATA Images

Ono oko čega se dosta nagađa, jeste i suma koju će Lukas zaraditi od svog novog angažmana, a kako pojedini tvrde ona je ogromna, jer već sada vlada ogromno interesovanja za njegovu emisiju, iako još nije ni počela.

- Od sponzora koji su podržali njegov projekat uzeće 35 hiljada evra samo za prvu emisiju. Ogromno interesovanje vlada za saradnju sa njim, od starta, a predviđa se da će njegov projekat srušiti gledanost svih emisija. I to nije sveLukas je postao zaštitno lice jednog kazina za teritoriju Istočne Evrope, čiji vlasnik proizvodi slot-aparate i mašine za kockarnice po celom svetu, a suma koju će dobiti za taj angažman je basnoslovna - otkrio je izvor Srpskog telegrafa, blizak Lukasu.

Video: Aca Lukas za klavirom poslednji put pozdravio Maršom na Drinu heroja doktora Lazića

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    7. jul 2020 | 12:26

    Надам се да ће све да буде титловано(кад лукас буде причао),да и ми гледаоци нешто разумемо од тог разговора

  • NENAD

    7. jul 2020 | 12:47

    Hahahahhahah

  • Mara

    7. jul 2020 | 22:43

    A kako ce gosti razumjeti njegov jezik, malo cudno prica a biti voditelh i pitati po nesto nije bas isto kao izac i pjevat. Postujem ga kao pjevaca, sve ostalo je nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA