Isklesano telo, a devojke ga zovu Ognjen Tornado: Ovo je sin Mikija Mećave

Ognjen radi kao di-džej i maneken, a gde god da se pojavi, privlači veliku pažnju

  • 2
Ognjen Obradović Ognjen Obradović, Printskrin: Instagram/obradov1c

Ognjena Obradovića (25), sina našeg pevača Mikija Mećave, javnost je prvi put upoznala pre nekoliko godina kada je pružao podršku svom ocu koji je tada učestvovao u jednom rijaliti programu.

Mnoge žene tada su poludele za njegovom pojavom, jer je Ognjen pravi frejer. On radi kao di džej i povremeno maneken, a gde god da se pojavi, privlači ogromnu pažnju.

On je i te kako polularan i na društvenim mrežama, gde često objavljuje svoje fotografije. Voli da istakne svoje mišićavo telo, a bez obzira da li je obučen ili golišav, devojke lude zbog njegovih fotografija i već ga u šali upoređuju sa tatom Mećavom, i Ognjena zovu Tornadom.

Inače, Mikijev naslednik je  završio Fakultet bezbednosti i visok je čak 194 centimetara, a od malih nogu je bio pravi zaljubljenik u sport.

Upravo zahvaljujući svom fizičkom izgledu, Obradoviću su se mnogo vrata otovorila, kada je modeling u pitanju, te je radi i nekoliko kampanja, ajedna od njih je i sa jednim od naših najpozantijih fotografa, Dejanom Milićevićem.

Ognjen važi za vrlo vrednog dečka, a osim već nabrojanih poslova, on je i profesionalni trener, a kako on izgleda pogledajte u nastavku teksta.

Video: Dokaz ljubavi: Veljko trenira u majici na kojoj je ime njegove žene

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA