≫ 

Biković podelio neverovatno iskustvo sa komšijama, u selu u kom je kupio imanje

- Kad vidim da oni nisu taj dan, recimo, sedeli na telefonima i društvenim mrežama, bude ti lepo i drago da ima takve dece - ispričao je Biković

  • 8
Miloš Biković Miloš Biković, Foto: Instagram/bikovic

Miloš Biković (32) dane ponovo provodi na svom imanju u okolini Valjeva, koje je nedavno pazario.

Srpski glumac vredno radi na kući i dvorištu, kako bi sve izgledalo kako je zamislio, a sada je podelio i neverovatno iskustvo koje je doživeo sa komšijama.

Mislio je da će svi dolaziti da se slikaju, kad saznaju da je u njihovom selu, ali se desilo nešto potpuno drugačije.

- Ovde celo selo zna da sam došao pošto su u toku građevinski radovi. Onda su svi krenuli da dolaze i bilo je njih koji su želeli da se slikaju, ja sam odmah pomislio "jao, vidi ovaj sindrom igra mečka" - kaže Miloš.

- Međutim, onda su drugi dan došli da mi pomognu i ja sam mislio okej biće im zanimljivo dan-dva. Međutim, evo, tako dođu komšije i njihova deca, momci od 15 i 11 godina i rade sa mnom po ceo dan. Pre neki dan sam došao kasnije, oni su od 11 ujutru prebacivali neki crep do 15 časova. Jedan tako potpuno neočekivan sled. Onda kad vidim da oni nisu taj dan, recimo, sedeli na telefonima i društvenim mrežama, bude ti lepo i drago da ima takve dece - ispričao je Biković.

Inače, na imanju je nekada bila stara zemljana kuća, koju je glumac sam srušio.

Ovde je bila kuća koju sam rušio macolom, stara zemljana kuća koju sam hteo da sačuvam baš zato što je stara zemljana, ali nije joj bilo pomoći, bolje da je ja srušim, nego da se ona sruši - rekao je Biković i otkrio zašto je iz Beograda došao u okolinu Valjeva.

- Blizu je Beogradu, a relativno je blizu manastira mog brata i tu su prijatelji njegovi koje poznajem i koji su saznali da se prodaje kuća i ja sam shvatio da mogu da budem tu za manje od sat vremena i bila je dobra ponuda - objasnio Miloš.

Bikovićev brat Mihailo iguman je u manastiru Jovanja, u blizini kog se nalazi njegovo imanje, ali ipak svog brata ne viđa često.

Zapravo, češće se viđamo kod njega u manastiru ili u Beogradu, ovde smo se videli jednom - rekao je on.

Imanje je veliko, sa voćnjakom, bagrenjakom, magazom, a glumac se trudi da ulaže novac i snagu u njegovo održavanje.

- Ima na imanju svašta da se radi, ova je kuća od cigle, tu je stari nameštaj želim da sačuvam... ovu ružu smo bagerom prebacili da je ne uništimo. Dole je voćnjak, ispod bagrenjak i magaza... moja magaza - kazao je glumac.

- Jao, višnju je nešto napalo, ne znam šta, imam i šljive stare sorte, ovde je bila bara i to je bio zmijarnik, nije moglo da se prođe, a pre neki dan pa smo pokosili - isprčao je Miloš i dodao:

Bilo je strašno, bilo je zmija koliko hoćeš. Kada sam došao tri ih je bilo po danu, i to poskoci, sad ih nema, posuli smo hlor da ih oteramo, nije baš najzdravije, ali morali smo...

Video: Kako se kalio Miloš Biković: Od Dolara preko Mihalkova i Putina do Petra Maraša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    7. jul 2020 | 13:04

    Bravoooo, mladi divni čoveče!!!!

  • Ceca

    7. jul 2020 | 15:49

    Jedan normalan i stabilan čovek koji zna da ceni prave vrednosti. Želim mu uspeh u svim segmentima života.

  • Bakica

    7. jul 2020 | 16:53

    Oženi se, decu pravi, šta cekaš?.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA