≫ 

Lepa Lukić nakon što je uslikana u kazinu: Igram, pa šta?! Za moje pare mogu da visim gde hoću!

- Umem da zaigram ponekad, to i ne krijem, to zna i vrabac, a narod me nije napustio ni ako igram - rekla nam je Lepa

  • 11
Lepa Lukic, Nagrade Samostalnog sindikata umetnika Lepa Lukić, Foto: Marko Jovanović

Legendarna pevačica Lepa Lukić (80) pre nekoliko dana uslikana je u kazinu, a kako nam je i sama rekla, ne krije da se kocka i da za svoje pare može da radi šta hoće.

Pojedini mediji preneli su da pevačica "ne izlazi iz kazina za vreme korona virusa", dok Lepa kaže da to nije istina i da je tri meseca tokom vanrednog stanja bila zatvorena u kući.

- Oni misle da ja spavam u kazinu, ja za vreme korone nisam nigde izlazila, 60 noći, sve su mi donosili volonteri iz opštine Čukarica, šta mi je trebalo sve. Kakva je to glupost da ne izlazim iz kazina, pa ne mogu ja da ne jedem, da ne spavam... - počela je priču Lepa za Telegraf.rs.

- Pronašli su rupu na saksiju, što kažu da igram, pa igram kad mogu, ne spavam tamo! To znaju i vrapci na grani, to se zna, dosta više! Kažu da ja visim tamo... Za moje pare ja mogu da visim gde hoću! Ne radim ja na blagajni, pa da kradem... Šta se koga tiče... - ispričala nam je kraljica narodne muzike.

- Imam godine, neću da stavljam pare u slamaricu zbog kamera! Narod zna da ja volim da igram, nisam zaslužila da neko kaže da ja visim tamo. Umem da zaigram ponekad i ne krijem, to zna i vrabac, a narod me nije napustio ni ako igram - rekla nam je Lepa.

Lepa Lukić Lepa Lukić u kazinu, Foto: Pink.rs

- Igram, pa šta, ali za vreme korone da ja igram, nisu kazini ni radili. Kažu da sam dva meseca bila, da nisam izlazila iz kazina, nije u redu. Šta hoće, da u ovim godinama sedim u kući? Je l' tako?! Ne pravdam se za to, nervira me samo laž. Ne visim tamo, idem kad sam odmorna, slobodna i kad nemam ništa - zaključila je kraljica narodne muzike.

Video: Lepa Lukić u problemu: Nemam ni 20 evra u džepu

(Dragana Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    9. jul 2020 | 14:05

    Ako, ako Lepava! Samo krckaj nacionalnu penziju. Nisi ti kriva sto su ti je dali.

  • Danka-Ue

    9. jul 2020 | 13:49

    Neka ostave više ženu na miru! Ima pravo za svoje pare može da radi šta hoće..neka uživa u životu onako kako ona želi!!!

  • Lepa Lukic-lepo sela

    9. jul 2020 | 13:44

    ..pa nista novo..lepsa je inventar u kazinu vec 40-50 godina..sve su joj pare tamo zavrsile..pre 2 meseca kukala kako nema ni 20€..przi lepa non stop..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA