Indira Radić u Hrvatskoj radila kao medicinska sestra!

- Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj - rekla je Indira

  • 1
Indira Radić Indira Radić, Foto: ATA images

Pevačica Indira Radić svojevremeno je radila kao medicinska sestra u jednoj bolnici u Zagrebu, a roditelji su joj branili da se bavi muzikom.

- Najviše zbog majke, koja nije želela da postanem pevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža muzička škola bila je u Banjaluci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara - rekla je Insdira za Kurir.

- Sa druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam da putujem svakoga dana, ali da spavam kod kuće - dodala je pevačica i osvrnula se na period kada je radila kao medicinska sestra.

- Ostao mi je u lepom sećanju rad u bolnici u Hrvatskoj. Kolege su me mnogo volele zbog moje neposrednosti. Muziku nisam zapostavljala, stalno bih pevala, kako pacijentima, tako i kolegama. S nekima sam ostala i do danas u kontaktu - rekla je ona.

Njena najveća ljubav bila je muzika, tako da je "ostavila beli mantil" i povetila se pevačkoj karijer, koja traje nekoliko decenija.

- Beograd sam dobro upoznala tek posle dužeg boravka u njemu. Danas su Beograd i Srbija moja domovina. Pošto sam putnik, umetnik, uvek čekam kada ću sleteti u svoju beogradsku luku, u kojoj me čekaju najdraži - rekla je pevačica.

- Ovde sam najspokojnija. Bilo je u početku vrlo teško! Došla sam iz malog mesta, govorila ijekavicu, nikoga nisam poznavala. Pune tri godine bile su potrebne da se naviknem i da započnem muzičku karijeru - istakla je Indira za Kurir.

Video: Bivša učesnica Zvezda Granda zapevala narodnjak u Americi, radnice fast fuda je častile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    9. jul 2020 | 16:15

    Не. Она је пре тридесетак година изјавила да је мед'цинска сестра!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA