≫ 

"Molio sam Boga da dobijem muško dete": Veljko otkrio kako se snašao u ulozi roditelja

- Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu - kaže Ražnatović

  • 1
Proslava povodom rođenja Željka Raznatovića. Foto: ATA Images

Veljko Ražnatović je pre nešto više od mesec dana postao otac, kada se njegova supruga Bogdana Ražnatović porodila i na svet donela malenog naslednika koji je ime dobio po pokojno dedi, Željku Ražnatoviću Arkanu.

Ražnatović je sada otvoreno pričao o tome kako se snašao u ulozi oca, pa otkrio da je oduvek priželjkivao da dobije sina, a evo i koji je razlog.

- Molio sam Boga da dobijem muško dete zato što za muško znam kako ću i šta ću, a za žensko pojma ne bih imao, morao bih da stavim prst na glavu, da razmislim. Ja sam malo radikalan. Bio bih gori od Nikole Koje, on ju je puštao da ide na splavove, ja je ne bih ni puštao, pa ne bih morao da pratim - rekao je Veljko u emisiji "Exkluzivno".

Novopečeno otac ističe da mu poslovi oko bebe ne padaju teško i da je naučio da menja pelena, ali i da uživa u tome.

- Uživam u tome da menjam pelene, napravim igru, mackamo se, ljubimo, žena kupa bebicu. Ili treniram ili sam sa psom, večito nisam tu, ali ovo ostalo jesam. Bila je babica tu prvih 12 dana, dok nije otpao pupak, posle toga nije bilo potrebe, puna je kuća žena, sve su imale decu - kaže on.

Veljko kaže da su Anasatsija i Ceca jako srećne, te da će verovatno pokušati da razmaze njegovog naslednika, međutim on će pokušati da to spreči.

- Mojoj mami je ovo najlepši poklon, i sestri isto, svi će da ga razmaze, ali tu sam ja da to ne dozvolim - rekao je mladi bokser.

Video: Veseli Veljko sa maskom pokazao kako provodi vreme u izolaciji

Video: Na kolicima sina Veljka Ražnatovića piše: Sloboda ili smrt

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA