≫ 

"Nisam mogao da pomerim ruke, da pričam, ovo ubija": Miki Mećava u bolnici zbog korone, jedva govori

- Neverovatno kako je to strašno. Sav sam izboden, proboden... izjavio je pevač, koji je u bolnici više od deset dana

  • 11

Pevač Miki Mećava oglasio se iz bolnice video porukom i otkrio da je pozitivan na korona virus, kao i da se već više od nedelju dana bori sa virusom, a da se tek sada oseća bolje.

Pevač se nalazi na odeljenju infektivne nege u u bolnici u Beogradu, a ispričao je svoje iskustvo sa virusom pokušavajući da stavi ljudima do znanja koliko je situacija ozbiljna.

- Da mi je neko pričao, ne bih verovao da ću i ja to da zakačim. Danas mi je deseti dan kako sam u bolnici i juče mi je tek bilo malo bolje. Neverovatno kako je to strašno. Sav sam izboden, proboden... Čuvajte se ljudi, ovo uopšte nije naivna stvar. Pazite se, ovo tek sad dolazi. Na infektivnoj nezi sam... - teško pričajući rekao je Miki.

- Nisam mogao da pomerim ruke, da pričam, da jedem, sanjao sam košmare, tako nešto u životu nisam doživeo. Ovo ubija. Sam sam u ovoj sobi, ali ovo što sam video... Troje, četvoro ljudi je završilo na respiratoru.

- Mnogo smo se opustili. Mnogo. Još se ne osećam potpuno dobro, ali kako je bilo, sad je fenomenalno - poručio je između ostalog.

Pevač je otkrio da nikoga u svom okruženju nije zarazio i da mu je zbog toga drago, kao i da zdravstvenim radnicima treba dati orden za ono što rade.

Video: Javne ličnosti koje su pozitivne na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    10. jul 2020 | 21:33

    Zasto se komarci neoprasuju iz vazduha,umesto da uzivamo u toplim letnjim nocima napolju mi moramo u kucu da se prepznojavamo na ovoj vrucini,doslo vreme da nas teraju u izolaciju i komarci,nije to u redu,

  • joja

    10. jul 2020 | 21:01

    Kakva si ti to mećava kad te virus složio kao metar drva 😂😂😂😂

  • Mirjana

    10. jul 2020 | 20:52

    Brzo ozdravljenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA