• 6

Lena Kovačević došla kući iz bolnice, oglasila se emotivnim statusom

- Još jedanput, hvala svimana podršci i brizi: familiji, prijateljima, brojniiim kolegama, saradnicima, novinarima... - napisala je na početku muzičarka

  • 6
Gorki list

Lena Kovačević Foto: ATA Images

Lena Kovačević izašla je iz bolnice, gde se lečila. Muzičarka je sada kod koće i ogasila se emotivnom porukom.

- Još jedanput, hvala svimana podršci i brizi: familiji, prijateljima, brojniiim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za lekare i medicinske heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr.Marija Zdravković.. (ukrala si moje srce) - napisala je Lena i nastavila:

- Ne postoji dovoljno reči hvale za vas... I ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu - pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #SUPERHEROJ 2020 statusa. Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji(a i zašto bih? Pitam ja Fotografa). Bog vas Blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas... pacijenata. Dug je put pred nama...Voli vas... Iskreno vaša Lena - dodala je ona.

Evo i njenog statusa:

 
 
 
View this post on Instagram

Once and once again, HVALA VAM svima na podršci i brizi : familiji, prijateljima, brojniiim kolegama, saradnicima, novinarima, a pre svega najveći aplauz za Lekare i medicinske Heroje bolnice Bežanijska Kosa. Dr.Marija Zdravković.. (you stole my ). NE postoji dovoljno reči hvale za vas... I Ne samo moje već svih pacijenata sa kojima sam bila u kontaktu - pažnja i briga koju pokazujete je nešto što je zaista u domenu #SUPERHEROJ 2020 statusa. Kod kuće od danas, ne izgledam kao na fotografiji (a i zašto bih? Pitam ja Fotografa ). Bog vas Blagoslovio na ovaj divni praznik lekara i svih nas..pacijenata. Dug je put pred nama... Voli vas ..Trully Yours, L.

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on

Video: Lena Kovačević održala koncert u Narodnom muzeju

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PETAR 1

    Prvo starlete a sad i muzicarke, aloha kad je neko ne daj boze pita sta ste Vi po struci, a ona kaze muzicarka 😅😅.

  • Gr

    Ah,Lena...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima