≫ 

Gledalac rekao da je Funky G naša najveća grupa: Dušica se prenerazila, pa ga neviđeno spustila

Od šoka je na kraju ironično poručila: "Svaka čast..."

  • 16

Posle finala "Zadruge 3", voditeljka Dušica Jakovljević nastavlja da radi punom parom, te svako veče u emisiji "Narod pita" ugosti bivše zadrugare.

Tako je ona sinoć u emisiji ugostila Marka Đedovića, Taru Simov i Mateju Matijevića i sa njima ćaskala o mnogim događajima koji su se dešavali tokom njihovog učešća u Zadruzi.

Gledaoci su takođe imali mogućnost da se putem telefonskog uključenja jave i iznesu svoje kritike i mišljenja vezana za zadrugare, međutim Dušicu je konstatacija jednog gledaoca posebno iznervirala.

Naime, on se javio kako bi povalio Anabelu Atijas koja je bila njegov favorit, a zatim osudio Đedovića zbog konstantnih napada na Gagija.

- Pa Funky G  to je naša najveća grupa i ne može Marko Đedović da kaže tako nešto za njih, to se i dalje sluša- rekao je gledalac.

Dušicu je ovakva konstatacija jako iznervirala, te je odmah počela da se hvata za glavu, ali nije izdržala ni da mu odgovori.

- Bili su jako popularna grupa, ali taj epitet najveći. Mislim da se Milan Mladenović (jedna od najvećih rok legendi Jugoslavije, gitarista grupe "Ekatarina Velika") sada okreće u grobu. Svaka čast dens sceni devedesetih, ali taj epitet najvećih i najveće grupe, samo malo da razjasnimo stvari- rekla je Dušica.

Međutim on se nije zaustavio tu, te je prekinuo voditeljku i rekao: "Pa to je moje mišljenje, svako ima svoje", a njegove reči još više su šokirale Dušicu koja mu je samo vidno šokirana odgovorila: "Svaka čast".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Dušica uživo u emisiji pročitala gnusnu poruku koju je dobila od fanova Dalile i Dejana

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Аааа

    15. jul 2020 | 15:33

    Душица је претерала са њеним коментарима и начином опхођења према гледаоцима и гостима!Хвала!

  • Zoki

    15. jul 2020 | 13:15

    Voditelj bi trebao biti objektivan ! Nije ni Dusica vise kao sto je bila,vazdigla se...

  • Igor

    15. jul 2020 | 13:12

    Zena ubi boze za slusati a jos gore za gledati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA