≫ 

Prve ovogodišnje slike najvećih grudi srpske estrade u kupaćem

Pevačica sa porodicom trenutno uživa u Opatiji

  • 7
Jana Todorović Jana Todorović/Foto: Marko Jovanović

Jana Todorović je jedna od najtraženijih pevačica i godinama unazad smatrana je za pevačicu sa najvećim prirodnim grudima na estradi, a sada je svoje raskošno poprsje pokazala i u kupaćem kostimu.

Pevačica je sa suprugom i ćerkom otputovala u Opatiju, odakle je objavila i nekoliko slika u kupaćem, i tako i ona otvorila sezonu ovakvih objava.

Koliko uživa u porodičnom odmoru Jana je pokazala i na nekoliko slika koje je objavila u društvu ćerke i supruga, a ono što ni ove godine nikako nije izostalo jesu komentari u kojima se navodi samo jedno - "najveće grudi na estradi".

Naglasićemo opet, jer je to u današnje vreme i te kako bitno, Jana ima najveće prirodne grudi na estradi.

"Kostim 10, a ostalo ocena 20", "Mmmmm, kako fin pogled", "Uf, kakve su", "Prelepa slika"...samo su neki od komentara, a na slikama očigledno Janini fanovi vide samo jedno.

Prve ovogodišnje slike u kupaćem:

Jana je u braku sa suprugom Ivanom od 1995. godine i nedavno je dodatno skrenula pažnju na sebe kada se saznalo da poseduje vilu u Nemačkoj, koja vredi milione.

Zapravo je snaja Svete Todorovića, čoveka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Velelepni dvorac koji je u njegovom vlasništvu se nalazi u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž, a u sklopu ogromnog kopleksa nalazi se i privatno jezero. Pored nekretnine u Beogradu, Americi, Hrvatskoj, Nemačkoj, oni imaju luksuzunu vilu u Španiji.

Dvorac u Nemačkoj:

Video: Jana doživela mali peh za vreme vanrednog stanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    15. jul 2020 | 23:39

    Divna zena, na estradi dugo godina, uspesna, dobro peva, ima previse posla, a opet je prirodna, ne mislim samo na grudi, vec i na usta, noge, butine, bore, celulit ako se dobro vidi na slici. Za svaku pohvalu kad covek ostane normalan bez obzira na novcanik!

  • jaksa

    15. jul 2020 | 22:58

    Na jednu legnes,drugom se pokrijes...

  • Red star

    15. jul 2020 | 23:38

    Dobre dude!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA